O companie canadiana ,High Fidelity HDTV Inc. a anuntat lansarea a doua noi canale HDTV pentru operatorul pay tv Bell ExpressVu . Acestea sunt :
Treasure HD

si Oasis HDTreasure HD aduce un nou format de programe tv , care arata nesfarsita pasiune a oamenilor pentru cele mai frumoase si interesante obiecte de arta , de la pasiunea colectionarilor pentru acestea pana la cele mai rare , mai apreciate ,de la cele mai valoroase la cele mai neobisnuite .Acest canal prezinta , prin tehnologia High Definition , o varietate de povesti si intamplari uluitoare , uneori dramatice , a milioanelor de oameni care au placerea de a colectiona si iubi obiectele de arta . In general este un canal care se adreseaza iubitorilor de frumos , colectionarilor , pasionatilor de arta.In schimb Oasis HD , celebreaza arta naturii , frumusetea planetei noastre , cu Oasis HD traiesti o noua viziune a naturii , un nou mod de a privi natura si mai ales de a vedea care este locul oamenilor in cadrul acesteia . Oasis HD este un program canadian , un serviciu tv dedicat explorarii naturii in multitudinea posibilitatilor de exprimare si mai ales cu impactul pe care il are asupra telespectatorilor , tehnologia HDTV .TREASURE HD si OASIS HD vor emite 24 ore din 24 , 7 zile din 7 , neitrerupte de spoturi publicitare .
Cu aceste doua canale , operatorul pay tv canadian BELL EXPRESSVU , isi completeaza oferta si asa impresionanta , de canale HDTV - in prezent fiind unul din liderii mondiali , raportandu-ne la numarul de canale HDTV.
Conform spuselor unuia dintre co-fondatorii BELL EXPRESSVU , incepand cu luna mai 2006 , abonatii la pachetul HDTV ,vor beneficia de trei luni de subscriptie gratuita si se spera ca prin calitatea exceptionala a imaginii si a programelor HDTV oferite , aceasta , sa atraga un numar suplimentar de abonati etc , etc...

Salutari tuturor .

P.S. Oare noi , romanii, vom putea avea vreodata , asa ceva?