Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 33

Thread: TPS down?

  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default TPS down?

    Mai merge la cineva TPS? Pe Humi5400 si SS2 bezna totala...

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    PRIN PREAJMA
    Posts
    1,248
    Posts Thanks / Likes

    Default reply

    Pe kaon merge in continuare.Am pus cheile azi dimineata.

    "Say hello to my little friend"

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Functioneaza inca.
    Gigel


  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Buna,
    TPS-ul a cazut,mai merg inca canalele nationale,si ceva din ABsat ca Mezzo...deci s-au tinut de cuvint si acum trebuie sa facem ca la AES pentru Multivision schimbat in fiecare zi pentru a avea lumina pentru tot TPS-ul.
    Sanatate
    Fane0b

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Germany
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bezna.....oare de durata? Se pare ca s-au pus bajetzii pe treaba!

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: TPS down?

    Quote Originally Posted by Kroky
    Mai merge la cineva TPS? Pe Humi5400 si SS2 bezna totala...
    Vezi ca pt ss2 se poate rezolva cu un softcam actualizat
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default

    V 007C00 01 93199D82471A65E368A01ABDE2D54879 dar nu imi merge M6 Music Hits

  8. #8
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @energyps2

    merge si M6 Music Hits doar ca uneori receiverele reusesc cu greu sa citeasca ecm-ul si sa extraga cw-ul imediat ce programul e selectat.Schimba intre ele canalele de pe tp-ul respectiv si pana la urma se va deschide.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @SAFETRON1 era vb de ss2 si s2emu1.22 dar cu v-plug se pare ca merge

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default TPS

    Cum sa schimb canalele de pe transponder?

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by energyps2
    V 007C00 01 93199D82471A65E368A01ABDE2D54879 dar nu imi merge M6 Music Hits
    La mine merg fara probleme cu keyle astea toate programele Tps pe dreambox. Bafta!
    Antena 1,8m/Montura polara/Lnb Invacom quad 0,3db/Actuator 12"/Pozitioner diseq Moteck/DB 7020s/DigiTv

  12. #12
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @energyps2

    Si cu s2emu1.22 iti merge restul pachetului si doar M6 Music Hits nu vrea ....ciudata chestie

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @SAFETRON1 da... stiu ca e ciudata M6 Music Hits si parca Teva

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge perfect pe SS2 , Humi5400 , 5400z cu cheile la zi.
    E chiar asa greu (dificil) de schimbat un softcam?

  15. #15
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by shaolin
    Merge perfect pe SS2 , Humi5400 , 5400z cu cheile la zi.
    E chiar asa greu (dificil) de schimbat un softcam?
    Am carte PCTV SAT si sint pe Hotbird; de ieri nu mai prind canalele TPS, de exemplu Homecinema. Am pus cheile de pe
    http://yankse.dvbnetwork.com/download.html
    si totusi e noapte pe ecran.
    Deci nu e greu, daca imi spui ce trebuie facut, sau ce e gresit in ce am facut eu.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top