Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 16 EUR (16%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2

Thread: Se poate...

  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Posts Thanks / Likes

    Default Se poate...

    ...programa un matrix cu un laptop? Daca stie cineva rog sa-mi dezvaluie si mie secretul.

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Posts Thanks / Likes


    Am vazut la un prieten ca pusese MAtrix-ul pe slotul PCMCIA la o rapandula de laptop (486) si mergea sa-l programeze, dar cum anume facea n-a vrut sa-mi spuna, banditul.
    Totusi, 100% se poate.

    VU+ Solo 2/ parabola 1,8m / offset 1.85m / Bucuresti



Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Se poate ?
    By tupilus in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 29th October 2006, 20:36
  2. se poate?
    By romeoX in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 27th April 2006, 04:59
  3. CAM CU SS2 se poate?
    By me_and_i in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 30th December 2004, 10:31
  4. se poate?
    By abciuga in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 2
    Last Post: 30th November 2004, 00:26
  5. Se poate ?
    By tupilus in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 6th January 1970, 09:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Back to Top