Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Constanta
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Default va rog ajutati-ma, dream mort?

    In primul rand multumesc anticipat celor care vor sa-mi dea o mana de ajutor( un sfat, o parere sau vorba de duh..).
    aseara am incercat sa instalez o imagine descarcata de la croteam (the bridge img 7000s) si la restart nu a mai pornit cutiutza.
    am incercat deja cu dreamup si nika.... tot mort....
    mai exista si alte solutii? sau e cazul sa-l
    pe afisajul cutiutzei pulseaza mereu liniutele de la ceas.....
    ce mai e de facut?

  2. #2
    Banned Friend
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    41
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare onorabile,

    Daca nu merge comunicarea nici cu DreamUp nici cu FlashWizard atunci singura solutie e interfata J-TAG. Daca ai nevoie de schema si alte detalii da-mi un semn.

    u.d.o

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Constanta
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc, chiar am nevoie.... daca ma poti ajuta... imi poti trimite pe mail la [email protected]
    inca odata multumesc

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cas2 interface te ajuta
    am si eu prog de linux care scrie bootloaderul cu jtag,dar eu cu cas 2 am adus unu la viatza.
    de acea este bine sa ai img oficiala in flash si restul pe usb stick,compactflash sau hdd,sigur nu se intampla nimik
    350 kg de scule!

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Constanta
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am si eu cas2 cu addon dar cand m-am uitat aseara in cutiuta dream-ului si la schema din manualul cas-ului mi-am dat seama ca nu am unde sa conectez fisa este un dreambox 7000s nu stiu ... dar in locatia dfe conectat fisa nu are nici o mufa nici un pin ci doar niste puncte... este normal? sau mai exista si alt mod de a te conecta?

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vama_veche
    am si eu cas2 cu addon dar cand m-am uitat aseara in cutiuta dream-ului si la schema din manualul cas-ului mi-am dat seama ca nu am unde sa conectez fisa este un dreambox 7000s nu stiu ... dar in locatia dfe conectat fisa nu are nici o mufa nici un pin ci doar niste puncte... este normal? sau mai exista si alt mod de a te conecta?
    pe punctele alea 16 lipesti conectoarele de cablu jtag.le poti scoate de pe piese vechi de pc,sau daca nu te pricepi dute la un electronist,decat sa arzi ceva pe placa de baza.
    350 kg de scule!

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Constanta
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am inteles, mai am o singura nelamurire.... cu cas 2 nu iese figura, mai exact ce cabluri leg si cum anume (ca si ordine) la cei 16 pini din dreambox, pentru a folosi intefata paralela?

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bacau
    Posts
    281
    Posts Thanks / Likes

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Constanta
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am reusit sa ma conectez cu cas2, am rescris bootul, dar acum ce urmeaza....?, am incercat sa conectez dreamup (rs232) si tot nu pot instala o noua imagine.... cei de facut mai departe?

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca ai scris bootul corect ar trebui sa instalezi img fara probleme.
    sa nu fi crapat altceva in el.
    350 kg de scule!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. axn mort
    By ekahl in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 9th April 2006, 17:54
  2. AXN MAX MORT
    By piciul in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 8th April 2006, 18:31
  3. TP 2 la MAX . mort!!
    By ady18 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 21st February 2006, 21:54
  4. TP4 mort ?
    By rpintea in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 19th February 2006, 13:36
  5. Tuner mort la dream 7000
    By award in forum DREAMBOX
    Replies: 5
    Last Post: 8th February 2006, 16:56

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top