Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Anonymous
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Cine-mi imprumuta un SS3 (Nova) sau Twinhan (or clone) ?

    ...cu scopul de a adapta Alt-DVB-ul pentru acest tip de hardware !
    Perioada minima 2 saptamani .. maxim 1 luna !
    Multumesc,
    [Altx]

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ajutati-l sa va ajute!

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ciao,

    eu am un Nova-S. Din pacate, nu stiu cum sa facem, ca-s cam departe de tine. Tu de unde esti?

    Eu vin in tara pt 3 saptamani si as putea sa-ti las placa, pt ca si asa nu o folosesc in perioada asta.

    Ar mai fi si varianta ca sa-mi spui mie pe unde si ce trebe sa studiez si sa te ajut la programare, daca vrei.

    Mai tii minte ca am vb noi odata? Imi pare rau, dar pana acuma nu am avut timp, pt ca tot am incercat sa instalez placa sub Linux si nu am reusit de nici o culoare... In week-end-ul asta cred ca o fi ultima incercare.

    Keep in touch,

    jbr

  4. #4
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @altxro

    Ai renuntat la ideea cu Pinnacle

  5. #5
    Anonymous
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    @dirtyfreddie13: Nu am renuntat la Pinnacle ! Interfata e functionala si data in teste la 4 persoane ! Daca vrei da-mi un mail pe altxro.at.yahoo.com sa-ti trimit si tie programul. (e pentru PCTV Sat "simplu" , fara CI )

    @jbr: imi aduc aminte ca am pove ! Poti sa faci si tu interfata dar incepe prin a face un program care sa stie sa comanda placa (tuning,diseq..) si sa inregistreze un transport-stream-ul de pe un canal !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Just got Twinhan 1025. Got stuck with AU now :-(
    By SumitB in forum RDI - English
    Replies: 18
    Last Post: 23rd January 2009, 03:47
  2. twinhan DTV-STARBOX DVB CARD,HELP
    By ajnaabi in forum RDI - English
    Replies: 7
    Last Post: 15th May 2006, 16:34
  3. TwinHAN DVB
    By Beastmaster in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 3rd May 2006, 20:20
  4. Twinhan DVB-S Card Problems...
    By irvine in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 12th October 2005, 11:26
  5. Twinhan Card
    By picieri in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 22nd March 2004, 04:15

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top