Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default problema cu un receptor digi

    1160, i-am facut update la soft de pe satelit, dupa reboot totul ok cateva ore
    A doua zi, l-am gasit cu ecranul 3333 si se restarteaza la nesfarsit
    L-am oprit din buton, l-am repornit, apare meniul de la update software,apoi dupa 10 sec apare 3333 pe ecran si se restarteaza...apoi o ia de la capat
    A mai patit cineva? E vreo solutie de acasa, sau trebuie dus inapoi la rcs?
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da...nu te mai chinui..trebuie dus la RCS
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

  3. #3
    bazileus
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    mesajul acesta apare cand a fost intrerupt procesul de update de pe sat. al softului si nu s-a scris complet in flash,astfel nu mai poate boota si se tot restarteaza la nesfarsit
    problema ta este un pic delicata daca nu esti in tara,avand in vedere ca solutia cea mai ieftina e sa te prezinti cu rec. la RCS si iti fac update-ul de soft pe loc cu metode locale ,nu prin sat.
    daca aveai ceva "skilluri" de electronist puteai ca masura de precautie sa-ti salvezi softul vechi,sigur e un paradox ce zic acum,dupa cum se stie prin jtag se poate si rescrie flashul nu numai citi,asa ca daca l-ai fi citit inainte si salva toti cei 32 mb acu puteai sa-i pui inapoi
    desigur,daca ai fi ajuns pana la operatia de citire poate erai curios si vroiai sa aflii din dump-ul citit si rsa + bk,astfel nu mai aveai nevoie de conserva si puteai baga cardul in orice receptor - asa ca nu mai ajungeai cu conserva la procesul de update al softului,pt.ca nu mai iti era de nici un folos
    deci in mom. de fata,daca ai avea bk+rsa ti-ar fi bun un dump de la orice receptor functioanal in care ai schimba doar aceste date si ai scrie flashul inapoi cu datele tale de imperechere
    mai este o metoda mai simpla de realizat,receptoru are un loc pe pcb (con3) care a fost rostuit conectarii in mod usb cu pc-ul;daca conectezi acea mufa la portul usb ai sa ai o surpriza "new hardware found",dar din pacate iti trebuie driver ca sa intri in flash,si aia se poate rezolva,dar in mom. de fata degeaba ai face toate operatiile astea ca nu ai avea cu ce-l rescrie in lipsa de date,asa ca singura solutie ramane tot caseria..

  4. #4
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default conserva

    unde se pot gasi informatii despre conserva,informatii mai putin cunoscute? merci,nirolf

  5. #5
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bazileus
    mesajul acesta apare cand a fost intrerupt procesul de update de pe sat. al softului si nu s-a scris complet in flash,astfel nu mai poate boota si se tot restarteaza la nesfarsit
    problema ta este un pic delicata daca nu esti in tara,avand in vedere ca solutia cea mai ieftina e sa te prezinti cu rec. la RCS si iti fac update-ul de soft pe loc cu metode locale ,nu prin sat.
    daca aveai ceva "skilluri" de electronist puteai ca masura de precautie sa-ti salvezi softul vechi,sigur e un paradox ce zic acum,dupa cum se stie prin jtag se poate si rescrie flashul nu numai citi,asa ca daca l-ai fi citit inainte si salva toti cei 32 mb acu puteai sa-i pui inapoi
    desigur,daca ai fi ajuns pana la operatia de citire poate erai curios si vroiai sa aflii din dump-ul citit si rsa + bk,astfel nu mai aveai nevoie de conserva si puteai baga cardul in orice receptor - asa ca nu mai ajungeai cu conserva la procesul de update al softului,pt.ca nu mai iti era de nici un folos

    deci in mom. de fata,daca ai avea bk+rsa ti-ar fi bun un dump de la orice receptor functioanal in care ai schimba doar aceste date si ai scrie flashul inapoi cu datele tale de imperechere
    mai este o metoda mai simpla de realizat,receptoru are un loc pe pcb (con3) care a fost rostuit conectarii in mod usb cu pc-ul;daca conectezi acea mufa la portul usb ai sa ai o surpriza "new hardware found",dar din pacate iti trebuie driver ca sa intri in flash,si aia se poate rezolva,dar in mom. de fata degeaba ai face toate operatiile astea ca nu ai avea cu ce-l rescrie in lipsa de date,asa ca singura solutie ramane tot caseria..
    OOOOOPS! Interesant ...

  6. #6
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de fata degeaba ai face toate operatiile astea ca nu ai avea cu ce-l rescrie in lipsa de date
    Nu se poate citi un alt receptor?
    Ca banuiesc ca softul e la fel
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hopa,ce clona desteapta...



 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Receptor DIGI 500 OTA
    By Bps in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 10th November 2006, 20:10
  2. Urgent receptor digi tv need help
    By LordKlaus in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 17th October 2006, 21:03
  3. problema Digi TV
    By nmihai in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 5th July 2006, 04:15
  4. Noul receptor de la DIGI
    By rpintea in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 13th October 2005, 21:19
  5. Receptor Digi cauuuut....
    By garlic_dog in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 16th June 2005, 16:13

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top