Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    timisoara
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default receptie intelsat pe receiver strong 6155

    Buna, am o intrebare, poate ma ajuta cineva , am 2 antene si 2 receivere, un digi si un strong 6155 cu patch pus pe hotbird. Cum as putea sa pun intelsatul de pe digi, bineinteles programele free pe strong, merge cu un cablu din loopul digi-ului si un diseq?, sau ar trebui un lnb twin pe antena de digi. Sper sa ma ajutati, sunt incepator in ale satelitilor, da incet incet ma prinde microbul

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    televizoare,cite televizoare?
    la un singur tv legi pe strong un disecq 2/1 intri cu cablurile de la cele doua antene in disecq si in loop legi conseva.daca nu te descurci te ajut cind vin acasa.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    timisoara
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am 2 tv, pe unul am digi si pe unul strong, ceea ce vreau e sa pun pe tv-ul cu strong programele free de pe digi, de pe intelsat.

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Brasov
    Posts
    671
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai te duci pe Intelsat dai o cautare pe receiverul Strong pe frecventele Digi Tv.

    Ce-i asa de greu?

    Sau la ce anume te referi>?
    1x DM 800 HD 1x Dm 8000,Parabola 1,4 Al, Local Card: Hello HD,DiGi Hu,Upc Hu,Sky IT,Sky DE / All Full!

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    timisoara
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ideea e cum sa duc semnalul de pe intelsat pe strong astfel incat sa ma pot uita pe 2 tv, pe un tv vreau sa am numai digi, iar pe celalalt hotbird si programele free de pe digi?

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    timisoara
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exact la asta ma gandeam si eu, da nu eram sigur daca va merge, practic cablul din loopul digi va fi pe post de lnb2 in diseq? oricum mersi de raspuns, o sa mai va intreb daca nu ma descurc cu setarilept diseq la strong

  7. #7
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    folosesti ambele tv-uri in acelasi timp? daca da, ai nevoie de un lnb twin
    pentru intelsat.vrei toate programele de pe intelsat sau doar cele din pachtul gigi? gigi are programe doar pe orizontala dar mai exista programe si pe verticala.
    daca nu folosesti amele tv-uri in acelasi timp si nu vrei dect programele fta de la gigi folosesti lnb-ul single din dotare,iesi cu loop din conversa si
    intri impreuna cu cablul de la cealalta antena in disecq si in strong.

  8. #8
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cred ca ar mai fi ceva de vazut,fta,si pe verticala,sau poate primi dureri de ochi?

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    timisoara
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acuma sunt bagat in ceata , in principiu vreau sa pot folosi ambele tv in acelasi timp, nu m-ar deranja prea tare sa nu vad ce e pe verticala, sunt macedoneni si canal motor, vreau sa mearga canalele de muzica bulgaresti de pe intelsat (la strong am legat 5+1), intrebarea e daca o sa mearga hotbirdul H si V, ca daca nu n-am facut nimic, mai ramane solutia cu twin lnb

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    timisoara
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi mult, o sa ma duc sa iau un disecq si pe urma revin cu intrebari pt setarea disecq, daca nu ma descurc

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Strong 6155?
    By twetty in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 16th September 2006, 19:08
  2. Pt.Strong 6155
    By cezar39 in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 12th June 2006, 05:44
  3. strong 6155
    By karpic in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 3rd February 2006, 19:00
  4. strong 6155
    By karpic in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 15th September 2005, 22:12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top