Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default Hispasat-montura H-H

    Am o problema! A un receiver Lazer i 2005.Montura H-H de origine nemteasca luata-o din Bucuresti.Totul a mers bine pana de curand apoi a inceput
    sa faca figuri ,cand vrioam sa ma duc la Hispa.Daca ii dau comanda pentru hispa fie se da peste cap antena fie o ia in directie opusa. Am operat din nou la setarile antenei,am fixat limitele vest si est, apoi am fixat din nou toti satelitii,am fixat si hispa...si ..daca ii dau comanda pentru Hotbird,se duce ok, Eutelsat,se duce,..pentru toti e ok.Cand ajung la Hispa o ia in directie opusa ,sau se da peste cap. Am repetet setarile de mai multe ori si se intamplam acelasi lucru Ce parere aveti? Care este problema?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default Hispasat-montura H-H

    Inca ceva ,ieri am introdus noile chei. Sa aiba legatura cu chesti asta?

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucovina
    Posts
    897
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salutare!
    Am avut asemenea probleme,cu stronguri din seria 6xxx. Problema este de soft ,incearca daca ai de unde,alta varianta de soft la receptor.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Romania
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi ca pe motor pe undeva este un buton mic si frumos pe care scrie reset.
    atentie, ca dupa ce apesi botonu, isi pierde toate memoriile, adeca trebe sa memorezi din nou toate pozitiile satelitilor care te intereseaza

    spor
    1x 1,8m

  5. #5
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,130
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ideea era ca prima data plimbi motorul catre 0° dupa care reset.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ..si memoreaza satelitii de la E la V in ordine....sau invers...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default Montura H_H

    Problema se mentine ,cu toate ca am incercat si cu alt receiver(Kaon).Deci ce trebuie sa fac sa resetez parametrii de pe butonul de pe montura sau sa resetez paramertii antenei din receiver? Am incercat ,din receiver ,am fixat limitele este vest din receptor am prins toti satelitii...cu exceptia Hiapasat ..care daca ii dau comanda o ia total aiurea,fie se da peste cap antena fie nu raspunde la nici o comanda,si nu mai recunoaset nici ceilalti sateliti? Cei de facut?

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da un reset la montura h-h si daca nu merge da si un factory reset la reciver.
    Va merge sigur

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    IASI
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Instructiune la resetare H-H SRT 2100:
    1)H-H motorul sa fie conectat la reciver si reciverul pornit;
    2) apasati butonul "reset" si tineti apasat cateva secunde (ledul va clipi de cateva ori);
    3)deconectati cablul(RG-6) de la H-H motor ce merge la reciver;
    4)pauza 5-10 sec.
    5)conectati inapoi cablul(RG-6) la H-H motor ce merge la reciver(obligatoriu, altfel degeaba ati apasat pe reset).
    6)destupati sticla de "Beks" si savurati bautura...Procedura este finisata cu sucses.
    DreamBox 500s+1.1m(Mabo)+Strong2100(90E-18W)
    ***rock-music and sports - the best drugs***

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default Montura H_H

    Este vorba de cablul ce merge de la montura la receiver? Il pot scoate din spatele receiverului? Ati mai patit asemena lucru ?Care ar fi cauzele ? Multumesc pentru detalii..sper ca in week-endu asta sa pot rezolva problema.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    IASI
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    fiind langa H-H motor (pe acoperis ori balcon) faci resetarea motorului, caci nu ai s-al demontezi ca sai faci resetarea pe "masa de operatie". Adica la motor ai conectate doua fire 1-unul de la LNB si 2-iul de la Reciver. Deconectezi cablul cel ce pleaca la Reciver, asa cu tensiune fiind, fara grija - nu se intampla nimica cu Reciverul, dar e operatiune obligatorie.
    Da daca ai reciverul pe acoperis langa tine, nici o problema - il scoti din priza si tensiunea dispare....
    DreamBox 500s+1.1m(Mabo)+Strong2100(90E-18W)
    ***rock-music and sports - the best drugs***

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default Montura H_H

    Antena este situata la geam,deci am posibilitatea de a umbla la receptor.E corect,nu?

  13. #13
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,130
    Posts Thanks / Likes

    Default

    obligatoriu,deschide in prealabil geamul

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default Montura H_H

    Am ceva probleme!Montura este H-H se numeste Supertack, de provenienta germana. Toate bune si frumosase ,numai ca nu gasesc pe ea butonul de resetare. Se mentin aceleasi problema, toti sateliti se memoreaza,dar la Hispa ,nici nu vrae sa auda, fie se da peste cap, o ia aiuraea... am incercat altceva ,i-am dat, no motor,am incercat cu alt receiver sa prind Hispa, apoi am repus receiverul pe hispa deja fixat. In sparsit ,receptie ok. Dau sa schimb pe alt satelit...si ce sa vezi....se da peste cap nici urma de HotBird. Deci ori Hispa..si nici un alt satelit ,sau toti satelitii ,fara Hispa? Ce sa fac? Unde sa resetez mototul?

  15. #15
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De obicei resetul e ascuns într-o găurică (foloseşte o agrafă, nu scobitoare). Ai încercat să pui pe USALS? În acest caz introduci coordonatele şi ar trebui să meargă singur pe poziţia dorită. E mult mai elegant acest mod, cu condiţia ca receiverul tău să suporte protocolul USALS.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. montura HH
    By mihaip in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 5th September 2006, 04:46
  2. Help montura HH!
    By vulcanescu35 in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 9th July 2005, 13:31
  3. Montura H-H please help !
    By traian+ in forum RDI - Satelit
    Replies: 8
    Last Post: 31st May 2005, 10:08
  4. Montura H-H pe SS1
    By marcelll in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 22nd February 2005, 17:51
  5. Montura H-H
    By alex24 in forum Placi DVB
    Replies: 18
    Last Post: 8th February 2005, 21:12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top