Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default Multi****n pe Strong 6355

    Mai baieti, voua va merg Multi-urile pe Strong 6355 ? Daca da, atunci spuneti-mi si mie cu ce patch ? Ca eu am obosit deja tot incarcand "jdemii" de patch-uri si key.
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

  2. #2
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    trebuie sa actualizezi AES KEY zilnic in patch.bin cu ajutorul prog aes key editor 2 ce il gasesti la STRONG FILES, dupa care incarci patch-ul in receiver ....asta e cam incomod dar n-ai ce face

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    R.Moldova, or.Cimislia
    Posts
    305
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Patch p/u Strong 6xxx cu keyle TPS actalizate la zi: FGpatch 18.03.06.zip
    Triax-0,88m (5E...75E); Amiko Mini HD SE; H-H Strong DM2100
    100 MB optica (unlim)

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default

    FROCUS MERCI.
    Nu stiu cum faci, dar este singura varianta de patch care la mine merge.
    Inca odata mii de multumiri si astept(am) mai departe FG-urile.

    SAFETRON1 iti mulumesc si tie pentru sfat, am incercat, dar la deschiderea AES KEY Editor (RDI) imi da un mesaj de eroare "Run-time error '429". Nu stiu ce poate fi.
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si unde sunt key-urile actualizate? acolo este numai patch ...

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    R.Moldova, or.Cimislia
    Posts
    305
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by MrMxyzptlk
    si unde sunt key-urile actualizate? acolo este numai patch ...
    Keyle TPS se afla inauntru in patch.bin
    Triax-0,88m (5E...75E); Amiko Mini HD SE; H-H Strong DM2100
    100 MB optica (unlim)

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    ALBA
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incarci patch-ul vechi in AES KEY EDITOR 2,o sa iti apara cheia aes care o editezi cu cea noua,salvezi patch-ul si ti-ai facut cu mina ta un patch nou....

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut : siti
    incarci patch-ul vechi in AES KEY EDITOR 2,o sa iti apara cheia aes care o editezi cu cea noua,salvezi patch-ul si ti-ai facut cu mina ta un patch nou....
    -La tine mai merge asa ? ? ,ptr ca l a mine de ceva timp ,nu mai reusesc sa salvez KeyNoua in modul acesta! Zice ca o salveaza prog inPa..ch dar cind I l pun in rec(str6355ci)nu deschide Mul...ti..le ,si daca pun in tabela apoi,noilekey si in 8bit respectiv 16bit.

    -Cu ceva timp in urma mi-a merrs si mie asa ,dar acuma! Oare exista cumva si alta posibilitate(de a le pune inP....h).

    tks
    __________________________________________________ ________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 5...

  9. #9
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by MrMxyzptlk
    si unde sunt key-urile actualizate? acolo este numai patch ...
    daca taceai filosof ramaneai ......fara suparare



    @BOO*BI

    Mearge cu Aes Key Editor 2 , ai grija ca atunci cand salvezi patch-ul editat sa-i dai un nume diferit pt a nu se suprascrie cu un patch deja existent

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut : @SAFETRON1

    ai grija ca atunci cand salvezi patch-ul editat sa-i dai un nume diferit pt a nu se suprascrie cu un patch deja existent
    -Ai perfecta dreptate ,a m uitat Eu dupa....... sa mai editez sub alta forma Pa...ch .
    Dar tot degeaba ,ca dupa cel punPa...ch in rec cu keyaNoua salvata ,dupa aproximativ 10-15sec se blocheaza Mu...vi...le a m uitat sa spun ca folosesc pa...ch ptr D+ .poate fi o cauza!

    Mersii
    __________________________________________________ ______
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 5...

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    R.Moldova, or.Cimislia
    Posts
    305
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BOO*BI
    dupa cel punPa...ch in rec cu keyaNoua salvata ,dupa aproximativ 10-15sec se blocheaza Mu...vi...le ...folosesc pa.ch ptr D+ .poate fi o cauza!
    Asa e! Cu patchul D+ (vers.0.5) Multi nu e real de pornit, foloseste patchul vechi (vers.0.3) trecut prin AES_KEY_EDITOR.
    Triax-0,88m (5E...75E); Amiko Mini HD SE; H-H Strong DM2100
    100 MB optica (unlim)

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    -Iti Multumesc @Frocus ptr ajutor,nu doresc sa renut la Pa..ch cu d+ pe(str6355ci)a m crezut ca poate cumva se poate face sa meargaM...,mai a m un 4155evo cu care Mu..ti..le i-mi merg daca actualizez keyaAES la zii manual din tel(cei drept rec e un pic cam lent fata de 6355).
    -Mai a m O intrebare (daca se poate)!,pe 6355 de ceva timp nu mai i-mi merge CaboTv(si se mai blocheaza si rec cind pun pe unCh respectiv) cu pa.t..ul de d+.Care sa fie cauza?exista alt pa..ch ptr...!

    mersi
    __________________________________________________ _________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 5...

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    R.Moldova, or.Cimislia
    Posts
    305
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din zi in zi trebuie sa apara un patch de la developeri cu noi posibilitati. Eu nu stiu daca acolo e rezolvata problema CABO TV, dar sper ca asa e!
    Triax-0,88m (5E...75E); Amiko Mini HD SE; H-H Strong DM2100
    100 MB optica (unlim)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Strong 6355
    By gabitzu in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 25th March 2006, 09:38
  2. strong 6355-strong 4500
    By clasix in forum Shop
    Replies: 0
    Last Post: 14th July 2005, 12:19
  3. Strong 4355 evo VS Strong 6355 !!!!
    By romeo in forum SD Receivers
    Replies: 10
    Last Post: 28th March 2005, 11:31
  4. STRONG 6355
    By sorsoft in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 11th February 2005, 14:28

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top