Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy/Cluj
    Posts
    440
    Posts Thanks / Likes

    Default digitallworld ok tps multivision,tv cabo.eurosport,etc.

    merg toate ,nu merge conax dar are si key conax
    tot 100% incercat de mine eu lucrez de aproape un an cu digitallworld si functioneaza (apropo cit costa in ro)









    www.allstb2000cjb.net

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default

    STELROB:si eu am cumparat unul de vre-o luna nu am manual la el si nu prea stiu ce poti decoda cu iel daca vrei sa ma ajuti putin.Multumesc mult.Aparatul este SCI-4100

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy/Cluj
    Posts
    440
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pt digi -4100 incearca sa descarci softu de aici si apoi mai vorbim


    www.allstb2000.cjb.net si descarci modelul tau dupa aceea intra iara aici si i-ti spun toata procedura dar ai uitat sa-mi spui cit costa un aparat

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy/Cluj
    Posts
    440
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sau mai simplu intra pe [email protected]

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am dat pe aparat 139 euro nu stiu daka merita sau nu.pe langa asta mai am un Nokia 9800s si un Dbox2 antena 1,20 cu motor.(Locuiesc in Germania).

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy/Cluj
    Posts
    440
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merita sa sti dar fa cum ti-am sous si intra la adresa de mai sus si schimba softu. cred ca te descurci ? daca nu am sa te ajut eu intra pe skype steliant4234 ne auzim aici si te ajut cu placere

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    2,652
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hmmm ... la 50 de euro aveatzi un STRONG 4125 Evo care deschide acelashi lucru ...
    ... sau mai puneatzi 20 de euro shi luatzi DREAMBOX500 sau DBOX 2 NOKIA ...

    Bafta,

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi mult am bagat softul si si pot sa vad TPS Multivizion Polsat.In afara de acestea ce mai merge daca ............................Inca o data Meri frumos

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy/Cluj
    Posts
    440
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca ai o motorizata incepe pe astra si termina cu ultimul care il prinzi si uita-te si tu ca nu mai tin minte care sunt ,stiu ca sunt mullllllllllllte!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 28th July 2008, 03:05
  2. Eurosport & Eurosport 2 on Hotbird are working in BISS?
    By hardbox2 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 7th December 2006, 21:52
  3. Replies: 1
    Last Post: 26th November 2005, 11:10
  4. funcard for both MULTIVISION and CABO
    By max007 in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 22nd November 2005, 23:56
  5. Replies: 17
    Last Post: 2nd July 2005, 12:47

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top