Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    luxembourg
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default telecomanda kameleon 4

    ajutor...mi-am cumparat o telecomanda kameleon 4 ...am citit instructiunile din ghid, am facut ...cred... tot ce este scris, dar nu merge decat cu TV... nu reusesc sa o folosesc pt celelalte aparate (DVD, SAT,etc). Stie cineva ce tb fac? Poate este ceva banal de facut inainte si nu stiu eu.
    10x

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate nu faci ce trebuie. In general, se apasa (de ex. ptr programarea DVD) tasta DVD, apoi Setup (mai mult de 3 secunde), apoi introduci repede codul aparatului respectiv. Vezi sa cauti codul la sectiunea DVD, nu la sectiunea TV.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    luxembourg
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default kamleon 4

    Quote Originally Posted by Kroky
    Poate nu faci ce trebuie. In general, se apasa (de ex. ptr programarea DVD) tasta DVD, apoi Setup (mai mult de 3 secunde), apoi introduci repede codul aparatului respectiv. Vezi sa cauti codul la sectiunea DVD, nu la sectiunea TV.
    am reusit sa setez DVD si VCR (se pare ca era simplu, dar nu a mers din prima), dar pe mine ma intereseaza mai mult SAT si asta nu merge....este posibil sa aiba ceva cu receptia IR?
    merci

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ori receiverul are ceva (nu prea se intampla), ori codurile de la sectiunea SAT nu se potrivesc (in general se intampla asta cand receiverul e o marca nu prea cunoscuta). Ce receiver ai? Functioneaza cu telecomanda originala sau nu are deloc?

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Ploiesti
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Du-te la http://www.oneforall-int.com/ si cauta coduri pt receiver la 'Product support'.
    Daca nici alea nu se potrivesc, da-le de stire prin 'Contact Us'.
    Eu am kameleon 6, care nu mi-a mers cu receiverul de la Digi din prima.
    Dupa ce le-am semnalat lucrul asta, m-au contactat baietii telefonic si prin email si mi-au dat un fisier pe care l-am incarcat in telecomanda.

    Important e sa insisti cu ei
    Marius

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    luxembourg
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky
    Ori receiverul are ceva (nu prea se intampla), ori codurile de la sectiunea SAT nu se potrivesc (in general se intampla asta cand receiverul e o marca nu prea cunoscuta). Ce receiver ai? Functioneaza cu telecomanda originala sau nu are deloc?
    Receiverul este un Topfield TF5000CI (are telecomada originala,dar foarte proasta, de aia am cumparat alta), am gasit codul corespunzator la instructiuni ... am facut ca si cu DVD-ul dar asta nu vrea sa mearga....credeti ca are ceva receiverul? Daca tb sa-l schimb si pe asta ma supar rau pe expertii astia de aici ... inainte am avut un Humax cu probleme.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca receiverul functioneaza cu telecomanda originala, atunci e OK. Vezi ca la Topfield trebuie sa fie mai multe coduri, incearca-le pe toate si vezi care se potriveste. Daca nu vrea sa mearga, atunci incerci cu alta telecomanda, alta solutie nu ai.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stiu ca sunt offtopic, dar cine ma ajuta si pe mine cu o telecomanda Kameleon 6. Adica sa mi-o cumpere si sa o expedieze in Romania. Platesc eu tot, inclusiv taxele de expeditie. Astept oferte pe PM. Multzam fain.

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    telecomanda asta nu stie sa invete? adica sa pui telecomanda originala in fata ei si sa memorezi comenzile

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @onyx
    Stie si sa invete, face update prin telefon, numai popcorn nu face

    @nrares
    Eu o am si pe asta noua(URC-8206) si pe cea veche(URC-8060).
    Iti recomanda cel putin o pereche de manusi de catifea
    Altfel arata ca naiba, plina de amprente!
    Pune mainile/degetele pe o oglinda si apoi mai gindeste daca o mai vrei pe asta noua.

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Ploiesti
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok, domn Wambertos. Vinzi una din ele? Ca daca o vinzi saptamana viitoare imi fac drum prin Lugoj, parca acolo stai, nu?

  13. #13
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Domn @nrares, eu consum numai "Timisoareana"

    Restul pe PM.

  14. #14
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nrares
    Stiu ca sunt offtopic, dar cine ma ajuta si pe mine cu o telecomanda Kameleon 6. Adica sa mi-o cumpere si sa o expedieze in Romania. Platesc eu tot, inclusiv taxele de expeditie. Astept oferte pe PM. Multzam fain.
    ai pm

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi mult. Va anunt ce si cum.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Key Telecomanda
    By joliyyy in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 27th May 2006, 18:31
  2. telecomanda ss2
    By CHAMPY in forum Placi DVB
    Replies: 19
    Last Post: 14th May 2006, 06:56
  3. Key Telecomanda
    By dannic in forum RDI - Satelit
    Replies: 14
    Last Post: 6th April 2006, 19:55
  4. telecomanda alt-dvb 2.1
    By ovy_man in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 3rd April 2006, 15:42
  5. dm 500 cod telecomanda
    By eugen055 in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 26th November 2005, 15:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top