Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12

Thread: maxtv dreambox

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default maxtv dreambox

    Am cumparat o cartela pentru maxtv pe care vreau sa o folosesc cu dreambox 7000.Folosesc imaginea Peter Pan si emu V4.07. Din pacate se pare ca receiverul nu citeste cartela. Am incercat sa introduc cartela in "slotul" de jos cu chipul in jos si am "restartat" dreamboxul fara success. Are cineva vre-o idee daca dreamboxul poate citi cartela viaccess?

  2. #2
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dreamul citeste fara probleme cartela de Max. La mine merge perfect pe G*ox sau camd3, dar am inteles ca merge si pe alte emulatoare. Nu stiu cum e imaginea aia a ta (Peter Pan), eu am DM500, dar a mers cu toate img pe care le-am incercat pana in prezent.
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    emul este newcamd6.07 sil folosesc cu succes pe 30w D+ si Cabo. Nu stiu daca este cumva newcamd cardserv. Cartela a fost activata si mergea in magazin.In care "slot" folositi cartela si in ce directie este chipul?
    Multumesc pentrul raspunsul dat.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dent67
    emul este newcamd6.07 sil folosesc cu succes pe 30w D+ si Cabo. Nu stiu daca este cumva newcamd cardserv. Cartela a fost activata si mergea in magazin.In care "slot" folositi cartela si in ce directie este chipul?
    Multumesc pentrul raspunsul dat.

    pune img asta http://ersa.ro/spider/Ru-last-mboot.zip
    350 kg de scule!

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc gogo o sa incerc imaginea asta. Poate fi folosita ca imagine secundara prin USB-stick?

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Eire
    Posts
    1,083
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dent67
    multumesc gogo o sa incerc imaginea asta. Poate fi folosita ca imagine secundara prin USB-stick?
    Pe USB stick merge orice imagine de 7000,cu conditia sa pui FlashWizard si sa stii cum sa il folosesti!Imagine secundara..adica sa o ai acolo,in caz de... ? ? Pai...si care e primara ? Cea care nu merge ?!
    Dreambox7020 & WavefrontierT90

    Cu bani poti cumpara o casa, dar nu un camin. Cu bani poti cumpara un pat, dar nu somnul linistit. Cu bani poti cumpara un ceas, dar nu si timpul ce se scurge. Cu bani poti cumpara o carte, dar niciodata cunoasterea. Cu bani poti cumpara pozitia sociala, dar nu si respectul. Cu bani poti cumpara medicamente dar nu sanatatea. Cu bani poti cumpara sex, dar nu si dragostea. Cu bani poti cumpara o asigurare, dar nu iti poti cumpara viata. Vezi tu, in viata... Banii nu sunt totul! De aceea, daca ai prea multi... Trimite-mi-i mie !


    Technics...is timeless ! ! !

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Lui Rolion
    Cu Peter Pan si newcamd nu am avut probleme deloc pina acum pe hotbird TPS,D+,si pe hispasat D+ si Cabo. Nu as vrea sa le pierd pe astea instalind imaginea cea noua.Pina acum am folosit dreamboxul numai cu emulator(nu costa nimic). E nasol cind platesti pentru ceva si nu poti vedea in cazul meu maxtv,he he. multumesc pentru raspunsuri.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in mod normal dreamul citeste maxul , nu am reusit cu evocamd 240 in rest tre sa mearga
    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marcobelo
    in mod normal dreamul citeste maxul , nu am reusit cu evocamd 240 in rest tre sa mearga
    nici nu trebuie sa mearga cu evocamd, el e numai client, nu are si server de card. Poti sa folsoesti evocamd+newcs si e beton

  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Eire
    Posts
    1,083
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dent67
    Lui Rolion
    Cu Peter Pan si newcamd nu am avut probleme deloc pina acum pe hotbird TPS,D+,si pe hispasat D+ si Cabo. Nu as vrea sa le pierd pe astea instalind imaginea cea noua.Pina acum am folosit dreamboxul numai cu emulator(nu costa nimic). E nasol cind platesti pentru ceva si nu poti vedea in cazul meu maxtv,he he. multumesc pentru raspunsuri.
    Orice imagine are EMU pentru ce vrei tu sa "deschizi" !
    Pentru DaVinci,Gemini,Hydra (doar sa mentionez numa cateva dintre cele mai populare imagini) da-i jos EMU si apoi "keys" ce le gasesti pe www "facand lumina" pe acele canale TV !
    DECIoti folosi orice imagine,important e sa ai cheile si emu la locul lor !
    Personal folosesc Gemini si DaVinci si vad ceea ce vezi si tu cu cheile la locul lor !

    Da-i jos Gemini,o instalezi,copiezi smart settings de la imaginea ce o ai deja instalata,apoi instalezi EMU (gbox,newcamd,camd3,evocamd,ETC), instalezi cheile pentru fiece provider (care sunt available) si ...enjoy it !

    Daca te pot ajuta...
    Dreambox7020 & WavefrontierT90

    Cu bani poti cumpara o casa, dar nu un camin. Cu bani poti cumpara un pat, dar nu somnul linistit. Cu bani poti cumpara un ceas, dar nu si timpul ce se scurge. Cu bani poti cumpara o carte, dar niciodata cunoasterea. Cu bani poti cumpara pozitia sociala, dar nu si respectul. Cu bani poti cumpara medicamente dar nu sanatatea. Cu bani poti cumpara sex, dar nu si dragostea. Cu bani poti cumpara o asigurare, dar nu iti poti cumpara viata. Vezi tu, in viata... Banii nu sunt totul! De aceea, daca ai prea multi... Trimite-mi-i mie !


    Technics...is timeless ! ! !

  11. #11
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    rolion,
    cred ca o sa sterg peter panul ca imagine si o sa instalez gemini care se pare ca este una dintre cele mai populare.am incercat ieri si azi sa instalez magcamd cu newcs si simteam ca o sa-mi explodeze capul dupa vre-o 3 ore.Multumesc pentru oferta de ajutor. Ce as putea eu sa fac mai intii singur ca sa nu-ti iau prea mult din timpul tau? Sa reinstalez imaginea Gemini,iar dupa ultimul mgcamd/newcs?. Eu fac totul manual pentru ca nu am reusit inca sa conectez DBoxul direct la un server, sunt inca incepator.

  12. #12
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hai Salut! Am reusit in sfarsit sa pun Gemini si mgcamd/newcs si vad maxul multumesc pentru sfaturi si suport
    D

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Eutelsat W2(MaxTV) + Hot Bird(MaxTV) + Sirius(Max TV)...
    By clon in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 10
    Last Post: 21st October 2006, 04:21
  2. MaxTV si dreambox 500S
    By cristid in forum DREAMBOX
    Replies: 6
    Last Post: 5th October 2006, 19:23
  3. HBO -> MaxTV
    By zaiclopz in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 35
    Last Post: 27th August 2005, 15:00
  4. MaxTV si dreambox 500S
    By cristid in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 6th January 1970, 06:55
  5. maxtv dreambox
    By dent67 in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 5th January 1970, 00:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top