Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default Intrebare Opos 1.03

    Stie cineva daca se poate transforma un TitanCard 2 in Opos, cu ajutorul CAS 2, programator Dynamite si soft corespunzator ? Daca da, va rog eventual ceva linkuri cu descriere.

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Intrebare CAS 2

    Quote Originally Posted by loko
    Stie cineva daca se poate transforma un TitanCard 2 in Opos, cu ajutorul CAS 2, programator Dynamite si soft corespunzator ? Daca da, va rog eventual ceva linkuri cu descriere.
    se poate face cu Phoenix si niste scripturi care nu sint publice.

    apropo, se poate pune numai OPOS103

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @onyx
    multam, vad ca a aparut pe satdudez ceva, o sa "sap".
    pentru ce cam-uri exista fisiere de opos ?

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Intrebare CAS 2

    Quote Originally Posted by onyx
    apropo, se poate pune numai OPOS103
    exista si vreo versiune de mrev pe care merge opos 1.03, sau trebuie trecut pe firmware de magic cam ?

  5. #5
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai nou se transforma knotcard1 si 2, platinum si opos1.05 in cerebro
    aici in italia costa 20 de euro transformarea.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. opos
    By shakil in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 21st December 2005, 05:06
  2. OPOS Card Seca 2 (MCT) Emulation for OPOS 1.05
    By blu sky in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 10th October 2005, 22:24

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top