Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default Cutia nu mai prinde semnal

    Trecand la max tv nu am mai folosit cutia de vreo 2 luni.
    Ieri am facut agiornamentul soft si dupa care nu mai are semnal , si nici testerul nu imi mai indica vreo tensine le iesirea din decodor .
    Am bagat dreamboxul si semnal este fara probleme .
    Aveti vreo idee ?

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca nu ai tensiune la iesirea spre lnb inseamna ca nu se alimenteaza lnb.pune-l in loop cu dreamul si vezi daca merge
    boy2good

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vum adica in loop ?

  4. #4
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vum adica in loop ?
    loop una bucata cablu antena cu doua mufe.una se monteaza la iesirea dreambox,cealalta la intrarea in conserva.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by danyfiul
    Vum adica in loop ?
    Adica baga cablul de la LNB intii in Dream iar din iesirea Dream-ului baga alt cablu in conserva.
    SHALOM

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da am inteles . Am pus in loop si merge ,are semnal , acum cum pot rezolva problema ? Mersi mult

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default digi

    raspunsul il ai mai jos la "defecte hss"


    http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=58956
    nu se mai alimenteaza LNB-ul
    trebuie sa schimbi un integrat LNBP14A.

    BAFTA

    sirius

  8. #8
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca mai ai garantia si distanta iti permite da fuguta la reprezentanta gigi
    si pune-le conserva in cap!

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Garantie mai am 2 luni dar distanta e prea mare 2800 KM
    Il pot gasi undeva cipul asta ?

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default lnbp14

    salut
    eu am luat 2 intgrate din 2 conserve distruse ( aruncate , cu placa rupta) de clienti.
    si eu mai am nevoie de 2-3 lnbp14a , daca stie cineve de unde putem cumpara e super.


    recomandare : INAINTE DE A SCHIMBA LNBP 14A verifica daca ai tensiunea de 24V pe pinul 1 si 18V pinul 3.

    01. RECEPTOTUL INDICA 0% SEMNAL.......CI LNBP14A
    .................................................. ......(LIPSA TENSIUNA DE 14-18V)
    .................................................. INTEGRATUL ESTE LINGA SELECTOR


    sirius

  11. #11
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,599
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aruncate, sau trântite de pamânt?!?
    modul de rupere conteaza, deoarece asta inseamna ca gloata mai si fierbe....câteodata....

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    recomandare : INAINTE DE A SCHIMBA LNBP 14A verifica daca ai tensiunea de 24V pe pinul 1 si 18V pinul 3.


    Da le am tensiunile amandoua

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default foto

    http://i23.photobucket.com/albums/b3...r/P3170009.jpg

    http://i23.photobucket.com/albums/b3...r/P3170008.jpg

    dificil atunci, de aici nu te pot ajut mult.
    trimite-mi un pm cu adresa ta de yahoo sau hotmail

    daca spui ca ai :
    1. cele 2tensiuni de 18v si 24v
    2. daca merge perfect din loop

    verifica daca totul este corect in setari sau da-i un reset....setari din fabrica
    verifica daca ayunge 18v pe un pin de la selector ( cred ca este pin 2- selector nu-mi acuc aminte pinul , dar e simplu , vezi daca are continuitate)

    sirius

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @danyfiul

    Schimba, man, titlul in "Cum sa ajungi expert in electronica cu ajutorul DigiTV"
    Salut Prieteni!


  15. #15
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gepeto
    @danyfiul

    Schimba, man, titlul in "Cum sa ajungi expert in electronica cu ajutorul DigiTV"
    Si uite asa, abonamentul Digi ajunge, din cel mai ieftin initial, cel mai scump, daca se adauga costurile ulterioare (si nici nu e pusa spaga pe care au trebuit s-o plateasca unii). Ca sa nu mai vorbim de timp si nervi ...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 8th November 2006, 05:15
  2. Tps se mai prinde ?
    By scary in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 25th April 2006, 08:30
  3. se mai prinde m6 Music ?
    By scary in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 25th March 2006, 00:41
  4. Prinde careva Sci-Fi(UK sau DE)
    By snowy in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 16th October 2005, 14:21
  5. sa poate prinde digitv?????
    By carlini in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 7
    Last Post: 4th September 2005, 17:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top