Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default Ce imi recomandati?

    Vreau sa leg mai multe receptoare, ma refer la iesirea RF, sa o insumez.
    Stiu sa fac legatura din unul in altul dar se pierde semnal si as vrea sa incerc alta varianta. Exista niste multiswitch-uri, dar eu nu stiu de care trebuie. Repet, iesirile RF de la rec. sa le insumez si sa ies pe un singur cablu.Multumesc

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Eu am facut teste ...

    Eu am pus in functiune o astfel de cascada cu 5 receptoare cu un ecart de 2 canale si a mers, si merge inca , perfect ! Poate cablurile "by pass" folosite au o problema ! oricum pentru ca dadeam semnal la 12 TV-uri ... am pus un amplificator dupa ... si apoi am distribuit cu atenuatoare.

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucovina
    Posts
    897
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am folosit 6 receptoare asa cum a spus @mihaip: din iesirea de RF de la primul rec in intrarea celui de-al doi-lea,etc.Distribuit intr-o pensiune la 36 de televizoare,bineinteles cu un amplificator pe masura.selectezi banda la fiecare rec.,sa fie diferenta de 2-3 canale intre ele si e ok! la mine dupa ce i-am dat drumul,pe unul sau doua programe apareau interferente,asa ca am mai incercat cu alte frecvente pana a mers bine.Instalatia are deja un an si merge fara probleme...

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu vroiam sa fac ceva cu multiswitch. As putea folosi un fvs 4 cu powerpass sau un spliter normal sa bag iesirile RF in OUT, si IN sa fie iesirea spre TV. Ce ziceti? Ce amplificator imi recomandati si cat costa?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    ARAD
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by greby
    Eu vroiam sa fac ceva cu multiswitch. As putea folosi un fvs 4 cu powerpass sau un spliter normal sa bag iesirile RF in OUT, si IN sa fie iesirea spre TV. Ce ziceti? Ce amplificator imi recomandati si cat costa?
    Poti folosi un spliter normal pe post de sumator asa cum ai zis iar amplif. poti folosi unul de UIF,daca folosesti mai multe televizoare.Pt. preturi vezi de exemplu la micromedia (www.mst.ro) sau alte firme de profil.salut

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cam ce recomandati...
    By domnulx2001 in forum SD Receivers
    Replies: 5
    Last Post: 11th August 2006, 23:25
  2. Ce-mi recomandati?
    By SatWien in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 12th January 2006, 10:18
  3. Ce imi recomandati?
    By tofu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 21st November 2005, 17:50
  4. Ce-mi recomandati?
    By miskaaa in forum Placi DVB
    Replies: 15
    Last Post: 7th June 2004, 09:24

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top