Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default 6 tp-uri digi?????

    Pe la ora asta (20.00) antena 1 - canalul nu functioneaza ... Dau scan pe tp-uri si surpriza mai apare un tp in plus (adica 6 tp-uri in total). Problema e ca al 6-lea tp este 12.643Mhz - nu trebuie sa spun ca dupa scanare mi-au aparut cateva posturi care sunt duplicate , dar mi-au si disparut posturi care nu apartineau de digi (ctv, mm). Bravo digi, joaca-te cu nervii nostrii!



    P/s - sper ca, cu un factory reset o sa se rezolve problema !

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine sunt toate programele la locul lor. Cel putin asa mi s-a parut. Vezi sa nu ti-o fi luat conserva razna.
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  3. #3
    Junior Member Master
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dap , a luat-o razna 100% -spre norocul meu un factory reset a rezolvat problema ...

  4. #4
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by robex
    Dap , a luat-o razna 100% -spre norocul meu un factory reset a rezolvat problema ...
    Sau renunta la conserva
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  5. #5
    IEU Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bistritza,fost oras linistit , actual ufff... Romanica
    Posts
    453
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca tot castiga RAPIDUL . schimba MAN titlul topicului , ca abia scapaseram de un infarct , nu-i asa mister @PICIU , da de fapt acu tu esti ocupat ...la BEEEREEE

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    spania
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si mie mi-a facut asa intr-o seara si mi-au aparut inca vreo 5-6 frecvente in plus in care au intrat in duplicat unele programe (cele mai principale....) Dar ca operator nu mai aparea DIGITV aparea OIV...si nu mai stiu ce , e un operator care l-am vazut pe Hotbird (si daca nu ma insel e unul sarbesc sau de genul asta)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top