Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: SS2&HH ghidusie

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Urziceni
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default SS2&HH ghidusie

    Ma gandesc sa fac si eu ghidusia asta: sa conectez montura HH doar la digibox si LNB-ul direct la placa SS2, fara sa urmez schema de montaj clasica SS2-digibox-LNB.
    Asta pentru ca in momentul in care mai pica corentul (destul de des max 1-2 minute) sa nu ma mai am probleme la inregistrare, avand in vedere ca el computador beneficiaza de serviciile UPS-ului.
    E bine, e rau?...oricum foloseam pentru comanda HH-ului doar telecomanda din dotare.

  2. #2
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am un HH (Moteck) legat direct la SS2 şi merge OK.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: SS2&HH ghidusie

    [quote="swoop"]Ma gandesc sa fac si eu ghidusia asta: sa conectez montura HH doar la digibox si LNB-ul direct la placa SS2, fara sa urmez schema de montaj clasica SS2-digibox-LNB.
    Asta pentru ca in momentul in care mai pica corentul...
    Nu-i prostie aceasta ghidusie pentru acolo unde sunt probleme cu tensiunea din retea (din proprie experienta sub 205-210 V), receptia programelor pe pol. H este compromisa daca se respecta legatura receptor-digibox-HH-LNB. In aceasta situatie e buna "ghidusia".
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

  4. #4
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: SS2&HH ghidusie

    Quote Originally Posted by swoop
    Ma gandesc sa fac si eu ghidusia asta: sa conectez montura HH doar la digibox si LNB-ul direct la placa SS2, fara sa urmez schema de montaj clasica SS2-digibox-LNB.
    Asta pentru ca in momentul in care mai pica corentul (destul de des max 1-2 minute) sa nu ma mai am probleme la inregistrare, avand in vedere ca el computador beneficiaza de serviciile UPS-ului.
    E bine, e rau?...oricum foloseam pentru comanda HH-ului doar telecomanda din dotare.
    apoi de ce nu bagi si digiboxu pe ups si gata daca ai caderi mici de tensiune
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    126
    Posts Thanks / Likes

    Default invarteala

    Eu am V50(pozitioner),mont pol si actuator ,4 sateliti ii memeoreaza placa(ss2,folosesc prog dvb),restu ii mut cu telecomanda.Din cauze naturale nu vad hispasat in rest ok.Stiti vreun plugin pt a memora mai mult de 4 sat cu placa?
    tot eu...la bine si la greu....

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: invarteala

    Quote Originally Posted by vexxato
    Eu am V50(pozitioner),mont pol si actuator ,4 sateliti ii memeoreaza placa(ss2,folosesc prog dvb),restu ii mut cu telecomanda.Din cauze naturale nu vad hispasat in rest ok.Stiti vreun plugin pt a memora mai mult de 4 sat cu placa?
    Diseqc v.1.9 by MiBi..peste 30 sateliti...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top