Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: LNB Quatro

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default LNB Quatro

    La acest tip de LNB (Quatro), care are 4 iesiri separate - LH, LV, HH, HV, i se pot insuma aceste iesiri ca la receptor sa poti intra, normal, cu un singur fir iar LNB-ul sa functioneze ca unul universal ?
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iti mai trebuie un multiswitch 5x4 (4 intrari, 4 iesiri, 1 intrare terestra) si abia atunci poti lega 4 receivere independente. Sau folosesti un Quad LNB care are deja multiswitch-ul incorporat.

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu.Ati trebuie un multiswich.



  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default

    gymi, deci se poate dar trebuie un multiswich. Acesta se poate si confectiona sau numai achizitiona ?
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din pacate trebuie cumparat.La pretul unui multiswich ati iei un LNB cu 4 iesiri independente.



  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci de raspuns. Ideea era ca LNB-ul exista...
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Diferenta intre LNB Quad si Quatro
    By liviurosioara in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 12th December 2006, 05:49
  2. Grundig LNC UNI Q2 QUATRO 0.7 db
    By WormX in forum RDI - Satelit
    Replies: 7
    Last Post: 10th January 2006, 00:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top