Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    761
    Posts Thanks / Likes

    Default Activare cartela Focus

    Spuneti-mi si mie va rog cum se activeaza cartela de la Focus. Cineva a primit receptorul si cardul, dar ma gindesc ca trebuie activat telefonic ! Asi dorii un nr. de telefon unde sa pota suna ptr. activare.
    Va multumesc

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @emule-ro

    Nu se face asa ... Cand o inchieiat contractul, dealerul era obligat sa trimita in ziua respectiva pe fax sau e-mail la FOCUS contractul. Activarea se face numai dupa ce ajung documentele la ei, trimise de dealer. Si inca ceva important:

    In momentul in care va decideti sa achizitionati un kit FOCUS SAT, este bine sa va hotarati daca doriti sau nu servicii de instalare.

    In acest moment, daca un client doreste instalare si ii este alocata o firma pentru instalari, el nu poate sa-si reincarce contul daca nu este trecuta data instalarii. Cu alte cuvinte, daca un abonat figureaza in baza de date ca neinstalat acesta nu poate efectua nici o plata si ca atare nu poate viziona programele.

    Clientii care opteaza, in momentul incheierii contractului, pentru instalare sunt contorizati de la data devizului-data instalarii.

    Daca un client nu opteaza pentru instalare, in momentul incheierii contractului, el este contorizat de la data contractului, optiunea pentru instalare poate fi schimbata dar contorizarea nu.

    Probabil ca aceasta masura vine in sprijinul instalatorilor, care de multe ori erau pusi pe drumuri degeaba si/sau dadeau telefoane aiurea.

    De asemenea, gasesc de cuviinta ca, este obligatia dealerilor sa-i informeze in prealabil pe cumparatori, asupra costurilor pe care le implica deplasarea si operatiile de montaj.

    Tot prin aceasta actiune se doreste excluderea inslatorilor de ocazie, "prietenii" colegului nostru @ady18, care vin la lucrare cu mainile in buzunar, te pun sa le dai scule si sa rotesti de antena pana spun ca vad semnal pe ecran si ca este OK. FOCUS SAT lucreaza cu o echipa de instalatori profesionisti. Dupa instalare, clientul primeste documentele pentru lucrarile efectuate: deviz, garantie, factura si chitanta.


    ovex

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    761
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Contractul a fost incheiat de vreo 3 luni, Kitul a fost in Spania, unde nu sa putut receptiona Thorul. Acuma receptorul a ajuns in Germania. Asa ca nu se poate activa prrin telefon ?

    mersi

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Adresa: Soseaua Oltenitei nr. 35-37, sector 4,
    Bucuresti, CP 041293, Romania

    Telefon suport (Call Center): +40 21 406.72.20


    Program Call Center: Luni - Vineri 8:00 - 22:00
    Sambata 9:00 - 21:00
    Duminica 10:00 - 16:00

    Fax: +40 21 406.72.10

    E-mail: [email protected]
    E-mail suport: [email protected]

    Web: http://www.focussat.ro

    ovex

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    64
    Posts Thanks / Likes

    Default fi se scrie fii, casatorestete se scrie casatoreste-te...etc

    @emule_ro


    Fara suparare, dar ar fi bine sa iti mai amintesti de gramatica ... Nu de alta, dar cunosc unguri care scriu mai bine ca tine romaneste....

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    761
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: fi se scrie fii, casatorestete se scrie casatoreste-te..

    Quote Originally Posted by dancioch
    @emule_ro


    Fara suparare, dar ar fi bine sa iti mai amintesti de gramatica ... Nu de alta, dar cunosc unguri care scriu mai bine ca tine romaneste....
    Fr*iere, iti place sa te bagi singur in seama ? Tovarase Profesor

    @ Ovex, mersi, voi incerca prin telefon

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    596
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dancioch.
    Omul a intrebat cum poate sa i-si rezolve proplema ,nu a dat teza la gramatica sa il corectezi tu .
    Te-ai bagat in discutie ca musca in curul calului.
    Persoana cu FOCUS cred ca daca da un telefon la focus si spune numarul cardului si numarul cartelei preplatita ,nu este nici o problema sa ii activeze cartela din aparat.. BAFTA.

  8. #8
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by emule-ro
    Contractul a fost incheiat de vreo 3 luni, Kitul a fost in Spania, unde nu sa putut receptiona Thorul. Acuma receptorul a ajuns in Germania. Asa ca nu se poate activa prrin telefon ?

    mersi

    Cea mai mare tampenie e sa trimiti un kit Focus in Spania . Oare cine a fost cu ideea mareatza ?

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    761
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *********
    Quote Originally Posted by emule-ro
    Contractul a fost incheiat de vreo 3 luni, Kitul a fost in Spania, unde nu sa putut receptiona Thorul. Acuma receptorul a ajuns in Germania. Asa ca nu se poate activa prrin telefon ?

    mersi

    Cea mai mare tampenie e sa trimiti un kit Focus in Spania . Oare cine a fost cu ideea mareatza ?
    Pai tot Romani Nu stiu cum si de ce, dar uite ca Kitul(fara oala) a ajuns in Germania, si dupa ce am inghetat azi de frig sa reglez o Antena intre niste copaci, mi-am bagat ceva in el Focus si pina nu se incalzeste nu mai pun mana pe nici o antena

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Activare cartela digi
    By edygsm in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 11
    Last Post: 25th July 2006, 03:44
  2. Activare Cartela DIGI TV
    By nolf2 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 10th July 2006, 05:41
  3. activare cartela digi
    By alex2000 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 11th February 2006, 07:51
  4. ACTIVARE CARTELA Digi PE DM7020.....
    By marian13 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 29
    Last Post: 15th December 2005, 10:30
  5. Activare cartela ...
    By sioux in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 5th June 2005, 10:39

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top