Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default TVR 2 intra pe Planeta Moldova  Dupa ce ani intregi a stat in umbra TVR 1, chiar fara acoperire nationala, TVR 2 intra in ofensiva. Strategia postului nu se traduce doar in nume grele gen Lars Von Trier, cu al sau miniserial "The Kingdom", sau "Futurama", serialul de desene animate pentru adulti realizat de creatorii "Familiei Simpson", ci mai ales prin atitudine. TVR 2 deschide weekendul cu Planeta Moldova.

  Horror made in Romania

  Pentru initiati, adica pentru cei care ascultau Planeta Moldova la Radio Guerrilla sau care viziteaza www.planetamoldova.net, prezenta lui Mitos Micleusanu si a lui Florin Braghis nu va fi propriu-zis un soc. In schimb, probabil multi dintre cei care se vor nimeri vineri, la ora 22.10, pe TVR 2, vor privi halucinati la ceea ce fac cei doi baieti.

  Horror, thriller, comedie neagra, satira sociala promit ei, iar toate astea concentrate in 30 de minute. Nu acestea sunt insa calitatile principale ale Planetei Moldova, ci, in primul rand, umorul acid, situatiile absurde, personajele ilogice sau, pentru a-l cita chiar pe unul dintre componentii grupului, "dementele".

  In afara standardelor TV

  "Nu tinem cont de profilul postului, ci de continutul serialului", explica Mitos Micleusanu. Planeta Moldova va fi prezenta la TVR 2 cu miniseriale, o combinatie de animatie si interpretare. Animatia este realizata de Matei Branea. Spre deosebire de scenetele audio (care pot fi descarcate si de pe site), miniseriile de la TVR 2 au multe personaje, cele mai multe fiind interpretate chiar de Mitos si de Florin.
  "Toti sunt un pic psihopati", spune Mitos despre personajele din Planeta Moldova. Prima serie, cea care va debuta in aceasta vineri, se numeste "Conspiratia".

  Audienta nu conteaza, deocamdata

  Cei doi baieti nu se gandesc la posibilitatea ca show-ul lor sa nu fie pe gustul telespectatorilor. "Atata timp cat nu te preocupa in mod special audienta e bine. Daca te gandesti numai la audienta, nu mai esti autentic. Audienta si toate astea ti le faci in timp", spune Mitos Micleusanu, fiind convins ca oamenii carora le plac si programele de calitate exista, dar realizatorii TV se gandesc prea putin la ei.

  Istoria Planetei

  Planeta Moldova apare in 2003. Continutul si temele scenetelor Planeta Moldova oscileaza intre satira sociala, umor negru sau absurd si vizeaza toate paturile sociale din Republica Moldova si Romania. In toamna lui 2004, Planeta Moldova colaboreaza cu Radio Guerilla, iar albumul lor, intitulat chiar "Planeta Moldova", a fost nominalizat la Premiile MTV pentru Debut.

 2. #2
  Member Mentor
  Join Date
  Jul 2004
  Location
  husi
  Posts
  555
  Posts Thanks / Likes

  Default

  bv lor

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. BBC ajunge si in Moldova din 27 August
  By Unuseroarecare in forum News
  Replies: 0
  Last Post: 11th August 2006, 09:53
 2. MaxTV in sharing in R. Moldova...
  By gepeto in forum News
  Replies: 4
  Last Post: 6th July 2006, 16:15
 3. RTR/STS Moldova
  By Radu in forum News
  Replies: 3
  Last Post: 3rd January 2005, 02:09
 4. RTR Moldova on Pas 4
  By Anonymous in forum News
  Replies: 0
  Last Post: 6th October 2004, 11:57

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top