Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
  1. #1
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default DM 500 - prima data un nou IMAGE pe ea !

    Mi-am luat un DM 500 "virgin" din magazin.

    M-ar interesa daca trebuie sa ii fac neaparat in primul pas "FLASH-ERASE" cu cablul NULL-MODEM sau pot
    prin retea cu cablul CROSS-OVER sa ii bag cu programul "FLASH- Wizzard" direct un nou IMAGE ?

    Multumesc anticipat

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: DM 500 - prima data un nou IMAGE pe ea !

    Quote Originally Posted by LAURI
    Mi-am luat un DM 500 "virgin" din magazin.

    M-ar interesa daca trebuie sa ii fac neaparat in primul pas "FLASH-ERASE" cu cablul NULL-MODEM sau pot
    prin retea cu cablul CROSS-OVER sa ii bag cu programul "FLASH- Wizzard" direct un nou IMAGE ?

    Multumesc anticipat
    Flash Wizzard face automat flash erase dupa ce pune o imagine noua.

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e in ordine cu Flash Wizard

  4. #4
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

  5. #5
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *********
    www.********.com/dreambox
    TOCMAI acest link la tutorialul amicului @MrMxyzptlk m-a dat peste cap putin ...
    Daca ai fi fost un pic atent, la punctul "1.Sa incepem" scrie ca tebuie folosit cablul "NULL MODEM" ... , nimic de faptul sau alternativa lui Flash Wizzard cum stiam si eu.
    Si decit sa "ard" aparatul mai bine mai inteb o data !

    Multumesc tuturor pt. indrumare .
    LAUR

  6. #6
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca arzi aparatul cu cablu Null Modem si cu DreamUp inseamna ca esti scamator .

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.croteam-sat.org/aploud/in...%20ZONE/IMAGES
    azi am prins un dream 500 a unui amic si am pus de tote ptru totzi pe ea,dupa care am facut un backup cu FWZ si am puso pe croat sat.ultima are shi newcamd 5.28.testat de mine pe gbox newcamd si mgcamd,toate in share.
    ia cu incredere @lauri
    350 kg de scule!

  8. #8
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    MaxVar sau NormalVar ?

  9. #9
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogi
    http://www.croteam-sat.org/aploud/index.php?&direction=0&order=mod&directory=DREAM%2 0BOX%20ZONE/IMAGES
    azi am prins un dream 500 a unui amic si am pus de tote ptru totzi pe ea,dupa care am facut un backup cu FWZ si am puso pe croat sat.ultima are shi newcamd 5.28.testat de mine pe gbox newcamd si mgcamd,toate in share.
    ia cu incredere @lauri
    Multumesc mult @GOGI .
    Un adevarat ajutor. Asa am sa fac!
    Ai pe ea si KEYS si SETTINGURI bagate ?

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by LAURI
    Quote Originally Posted by gogi
    http://www.croteam-sat.org/aploud/index.php?&direction=0&order=mod&directory=DREAM%2 0BOX%20ZONE/IMAGES
    azi am prins un dream 500 a unui amic si am pus de tote ptru totzi pe ea,dupa care am facut un backup cu FWZ si am puso pe croat sat.ultima are shi newcamd 5.28.testat de mine pe gbox newcamd si mgcamd,toate in share.
    ia cu incredere @lauri
    Multumesc mult @GOGI .
    Un adevarat ajutor. Asa am sa fac!
    Ai pe ea si KEYS si SETTINGURI bagate ?
    de toate man,cu settings si keili de [email protected] este cea care are img la boot ca la 7000~7020 de pe dreamboxworld,a incaput key de newcamd,mgcamd,gbox si este bagat newcs ptru cei care vor sa bage gigi la treaba deci 4 emu si key full+ plugins gbox center
    350 kg de scule!

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Somewhere!
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cum se instaleaza imaginea asta?

    mersi

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nick1968
    cum se instaleaza imaginea asta?

    mersi

    cu flashwizard 6.3 am facut backup,cred ca aceasi versiune instaleaza img
    350 kg de scule!

  13. #13
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci e acea Gemini 2.70 MaxVar Tatra . S-au cam enervat cei de la Gemini Project pe ea si au sters-o de pe i-have-a .

  14. #14
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogi
    Quote Originally Posted by nick1968
    cum se instaleaza imaginea asta?

    mersi

    cu flashwizard 6.3 am facut backup,cred ca aceasi versiune instaleaza img
    E o problema daca bag IMAGE-ul cu FlashWizzard-ul Pro 7020 B2 si nu cu 6.3 ?

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by LAURI
    Quote Originally Posted by gogi
    Quote Originally Posted by nick1968
    cum se instaleaza imaginea asta?

    mersi

    cu flashwizard 6.3 am facut backup,cred ca aceasi versiune instaleaza img
    E o problema daca bag IMAGE-ul cu FlashWizzard-ul Pro 7020 B2 si nu cu 6.3 ?
    incerca daca nu merge, pune gem 2.6 max_var si iti trimit var salvat din ea.
    aceasi prob a avuto un amic si iam trimis doar var care sa instalat perfect in versiunea anterioara,deoarece e bazata pe acelasi kernel.
    Ps.eu am instalat pe un dream cu tuner philips.....
    350 kg de scule!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ce Image folositi ?
    By emule-ro in forum DREAMBOX
    Replies: 9
    Last Post: 3rd February 2006, 20:11
  2. Mediaset prima and Prima fila channels
    By max007 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 15th November 2005, 00:54
  3. neutrino image
    By buleus in forum DREAMBOX
    Replies: 7
    Last Post: 3rd September 2005, 17:33

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top