Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Romania
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default Se poate receptiona cu o antena hotbird si intelsat10-02

    Se poate receptiona satelitul hotbird si intelsat 10-02 cu o antena de 80 cm de la digi cu doua lnb si receptor HS 1160. Locatia Bistrita Nasaud.
    Bos-biciu ( Ant.1,5 al, H-H strong 2100,skystar2 ,Echocmart 791, , Echostar 770, Ant.0.9 Digi,Hyunday 1160, Amoko Alien.)

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,692
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai pui si motor ai ceva sanse.



  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pot sa-ti spun ca in Austria se poate chiar bine, si cred ca si la tine, nu-ti ramane decat sa incerci. Cu 100 cm merge la sigur.

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La Cluj cu 0.9 merge perfect
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucovina
    Posts
    897
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am montat pe o antena de 1,1m doua lnc-uri pe arabsat 26E respectiv hotbird. Distanta dintre sateliti e aproape aceeasi,si merge fara probleme

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Timisoara
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by clasix
    am montat pe o antena de 1,1m doua lnc-uri pe arabsat 26E respectiv hotbird. Distanta dintre sateliti e aproape aceeasi,si merge fara probleme
    Eu am pus pe 1.1m si merje bine cu ambele LNB-uri in focare secundare.
    TM-Ant. Kovosat 1.4M, LNB MTI 0.8dB, Echostar AD-3600-IP VIACCESS, FreeCAM 2-20, Season Interface, Digisat Pro, Satlook Micro+, etc.

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,692
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by epy
    Quote Originally Posted by clasix
    am montat pe o antena de 1,1m doua lnc-uri pe arabsat 26E respectiv hotbird. Distanta dintre sateliti e aproape aceeasi,si merge fara probleme
    Eu am pus pe 1.1m si merje bine cu ambele LNB-uri in focare secundare.
    Omul spunea ca are 80 de cm!Cu motor ai lnb-ul in focarul principal pe amandoua pozitiile.Dupa parerea mea e un pic cam mica,ar ave nevoie minim de 1 m.



  8. #8
    Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Romania
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va multumesc pentru sfaturi. Am incercat, dar cu antena de 80 de la digi nu am reusit sa receptionez hotbird,doar sirius sau amos cu thor in centru.
    Bos-biciu ( Ant.1,5 al, H-H strong 2100,skystar2 ,Echocmart 791, , Echostar 770, Ant.0.9 Digi,Hyunday 1160, Amoko Alien.)

  9. #9
    adriancon
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Incearca sa pui antena pe sirius 5 est sa o reglezi cu un singur lnb
    in centru.
    Apoi scoate lnb-ul si pune doua in focarele secundare la stanga
    respectiv dreapta pentru Digi si Hotbird.

    Bafta.

  10. #10
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,130
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat, dar cu antena de 80 de la digi
    tu de fapt vrei experiente sau receptie?daca vrei receptie ia o antena de 1,2 la care ai si rezerva de semnal.sau poate vrei sa filozofezi in continua-
    re?acceptam si asta insa vei ramine cu problema

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Paralela 45
    Posts
    374
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge foarte sigur. In centru pui Intelsat (prietenii stiu de ce). In dreapta si un pic mai jos pui LNC-ul pentru Hot Bird. Nu incerca pe antenele din prima serie de la DigiTV. Acelea nu merg. Ai nevoie de un suport pentru 2 LNC-uri mai lung decat cele standard.
    Succes,
    Nu refuza sa gandesti ... macar din cand in cand .

    Netcity


  12. #12
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Ramnicu Valcea
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @netcity ..eu am incercat chiar pe o antena din primele tipuri comercializate la Digi cu un LNB in focarul principal pe Intelsat si cel de-al doilea pe Sirius si merge foarte bine. Stie cineva si modalitatea de programare a softului pentru comanda comutatorului DiSEqC?
    Suntem in mana..nu ne mai putem opri

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. MMDS .se poate receptiona si cu ce?
    By isaictudor in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 11th July 2006, 00:03
  2. Se poate receptiona vreun post tv Israelian ????
    By Fantomas in forum RDI - Satelit
    Replies: 6
    Last Post: 6th July 2006, 05:05
  3. Ce FTA-uri pot receptiona cu o antena DigiTV
    By Thraal in forum RDI - Satelit
    Replies: 29
    Last Post: 25th April 2006, 05:12
  4. Se poate receptiona Intelsat 907/ 27.5W in Romania?
    By gompo in forum RDI - Satelit
    Replies: 27
    Last Post: 27th February 2006, 12:18
  5. oare sa poate receptiona digitv in afara tarii?
    By carlini in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 1st September 2005, 21:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top