Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default cum se introduc key N2 in key.bin

    sal, am pus pe recevaru meu (un srt 6355) patchul si keyle din 31.01.2006 de pe frocus.net,
    Dar am vazut ca de*cr*ip*t*e*aza numai na&g&ra 1 si vi%a1 etc.
    Pe pat*ch scrie ca merge D^+si c#ab*o ,insa merg doar cele in nagr-a1.
    Stie cineva daca patchul asta poate decr*ip*ta N2, si daca da, cum se intruduc keyle in key.bin?

  2. #2
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,154
    Posts Thanks / Likes

    Default key

    In Key.bin nu se pot pune Key ptr N2.Keyle ptr N2 fac parte integranta din patch-ul pe care il pui in rec.Salut.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sal strongman1960, ms pt raspunsul tau, atunci este vreun patch care sa aiba keyle N2* pt d+* si tv cabo* (si sa le de*cri*pte*ze)

  4. #4
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,154
    Posts Thanks / Likes

    Default key

    Problema este ca eu nu agreez aceste rec (strong) dupa ce am avut ceva probleme cu ele.Deci nu poit testa daca mege vreun patch neavind astfel de rec.Pot vorbi doar din auzite.Va trebui sa apelezi la cineva familiarizat cu Strongul.Am impresia ca MihaiP se stie (daca nu ma insel cumva).Deasemenea cred ca trebuia sa postezi la sect. Receptoare ptr a primi raspuns.Salut.

    PS: Pot ajuta pe cei ce au Humaxuri.E rec meu preferat (5400).

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Pai ...

    Este suficient sa arunci o privire la STRONG FILES !

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sal, mihaip mam uitat la strong files, stiu ca tu te ocupi de acea sectiune , si faci o treba ff buna, dar nu ma gasit nici un program care sa iti permita introducerea de key N2 in, sau asta vroiai sami zici ca inca nu se poate?
    Poti, te rog, sa fi putin mai clar.
    oricum am gasit AES key editor, care sunt sigur co sami fie util.
    Ms.

  7. #7
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @radu_sat

    Nu se poate introduce chei noi de nagra 2 "manual".La Strong Files gasesti patch care deschide D+ (nagra 2) si Cabo (doar in nagra 1).Deocamdata Cabo in nagra 2 pe Strong nu merge.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 19th September 2006, 17:32
  2. Cum se introduc key-urile?
    By Mefistos in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 8th August 2006, 08:51
  3. Cum se introduc cheile Crypto in Dragon CAM?
    By Anonimul in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 20th June 2006, 19:02
  4. Cum introduc k*ys in dreambox?
    By gojil79 in forum DREAMBOX
    Replies: 18
    Last Post: 27th April 2006, 02:00
  5. Replies: 11
    Last Post: 31st July 2005, 23:09

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top