Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    romania
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default am luat o placa ss2.

    mi-am cumparat o placa ss2 cu telecomanda.incerc sa o pun in functiune .am stat o zi sa ii dau cit de cit de capat dar nu vrea.adevarul e ca nici nu ma prea pricep.daca aveti rabdare sa ma ajutati eu va sunt recunoscator.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    cand pe unde
    Posts
    110
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai incepi prin a pune placa in un pci gol, apoi pornesti calculatorul si apare "new hardwere found" ii dai locul de unde sa se instaleze (driverul) de pe cd sau un driver care il ai, eu recomand 4.3.0.
    Tot acolo in driver ai un director instal acesta il executi apoi o sa ceara restart. Instalezi un player (altdvb sau progdvb sau ce vrei) atentie cu playerul ce il primesti cu cd daca e noua nu suporta pluginuri deci nu vezi programe codate. pentru programe codate ai nevoie de un plugin sa zicem S2emu care il copiezi in radacina directorului "ProgDvb" daca il folosesti pe acesta impreuna cu un fisier care se numeste "softcam key".
    daca folosesti playerul "AltDVD" plugimul S2emu si keyle adica "softcam key" le copiezi in directorul AV0 AV1 si AV2 pe rand in fiecare.

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default fa asa

    Cu combinatia : progDVB 4.72.2 + S2emu1.22 +vPlug 0.8.1 + softcam.key poti decoda o parte dintre progrmele de pe satelit.
    Acum iti trebuie
    progDVB 4.72.2 de aici : http://www.progdvb.com/download.htm
    S2emu1.22 e aici : http://www.********.com/uploadshow.php?id=2
    vPlug 0.8.1 idem
    Si softcam.key din http://www.********.com/uploadshow.php?id=11
    Vezi sa iei ultimul softcam.
    Instalarea ProgDVB (programul cu ajutorul caruia puteti urmarii programele TV/Radio - Free To Air, sau codate, daca vorbim doar de unele sisteme de codare)


    1. Atentie... la instalarea Prog DVB, selectati din lista placa voastra (ex. nostru SS2 pci sau usb...)
    2. Dupa instalarea ProgDVB, nu rulati programul (debifati RUN)
    3. Intrati la Filters si inregistrati fisierele Register & Elacard mpeg2 (dublu click si e ok))
    4. Introduceti apoi in structura de baza plug-in s2emu, vPlug & softcam
    5. Acum, puteti rula programul ProgDVB
    6. Gasiti setarile si info despre s2emu la Plugins, in interfata programului ProgDVB
    7. Scanarea primului satelit, se face accesand Settings > DiSEqC si apoi dublu click pe bulina verde (apare lista satelitilor)
    8. Se alege satelitul dorit...
    9. Apoi, se intra la Channel List si click pe - channel search - pentru scanarea intregului satelit (lista e mai veche... deci trebuie ulterior actualizata)
    10. Dupa scanare, click OK > si apare in stanga lista salvata!
    Eu nu am reusit sa fac SS2 sa mearga cu telecomanda. Poate stie altcineva cum se face.
    Succes !
    Gigel


  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut !
    Telecomanda / RC se foloseste cu Winlirc ( il instaleaza automat DVBviewer - pe care in postul nr 2 ai fost sfatuit sa nu-l instalezi ; pt SS2 varianta cu rc ramine de setat la prima activare a programului portul com si fisierul de configurare - cel implicit )
    Varianta 2 : instalezi winlirc in folder separat ; pui link la winlirc.exe in startup ; configurezi playerul dvb ( la setings deobicei )
    Desi majoritatea au reusit mai sint si cazuri de esecuri .
    @gigel , din tutotial pasii 2 si 3 ce fac anume ( ai sincercat si fara ? )
    S'auzim de bine !

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    cand pe unde
    Posts
    110
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pentru telecomanda poti arunca o privire si aici daca vrei si nu ai priceput la cele spuse mai sus de colegul http://217.26.151.117/forum/showthread.php?t=59 cred ca trebuie sa te inregistrezi pentru a avea acces.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    My Home
    Posts
    215
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by octavi1
    pentru telecomanda poti arunca o privire si aici daca vrei si nu ai priceput la cele spuse mai sus de colegul http://217.26.151.117/forum/showthread.php?t=59 cred ca trebuie sa te inregistrezi pentru a avea acces.
    Da inregistrarea e obligatorie .
    SS3(TT Buget S1102)=1.2m (4W+5E+13E)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Mi-am luat HDTV
    By liniuta in forum TV-HD
    Replies: 6
    Last Post: 28th November 2006, 05:23
  2. De ce MAX TV nu e luat in calcul?
    By psich0 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 14
    Last Post: 1st October 2006, 22:51
  3. Ati luat-o razna ?
    By Pisti in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 28
    Last Post: 10th December 2005, 15:36
  4. Am luat tzeapa !
    By Radu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 19th April 2005, 16:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top