Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    55
    Posts Thanks / Likes

    Default variatie nivel semnal

    Salut,
    am urmatoarea problema: pe hotbird am transpondere cu semnal foarte bun ex: 11662 v si transpondere unde nu am semnal decat intermitent: 10758 v.
    Ambele TPS Multi.
    Poate fi de la orientarea antenei sau poate fi ceva soft?

    calin

  2. #2
    cel mai frumos Mentor
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    831
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da si tu detalii la ce placa ai ce antena sa ne prindem un pic....

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    55
    Posts Thanks / Likes

    Default

    locatia Timisoara, antena de 0.9, lnb invacom 0.3, skystar 2.6 cred si nu stiu ce driver.

    semnalul urca la 99% si scade la 0%, fenomenul se repeta cam la 5 secunde.

    antena nu se misca pentru ca pe alte canale/transpondere e stabil peste 70% chiar mai mult.

  4. #4
    cel mai frumos Mentor
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    831
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu tzias recomanda urmatoarea hestie dute la http://www.technisat.com/ adati driverele noi (au vreo 22 mb) si incearca asa eu cred ca ai driverele vechi care arata aiurea semnalu.daca nu merge nici asa trage in pic de antena si vezi daca se schimba..

  5. #5
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    acelasi lucru il patesc si eu pe multivision cu ss2 2.6C, driver 4.2.9... cu acelasi driver dar cu alta placa acum 3-4 luni mergea stabil. am motor, asa ca am incercat sa ma duc un pic stinga-dreapta, insa fara rezultat.
    Offset 1.2 Al + HH Strong2100; SS2 ; DM 500S; Nokia Dbox2 2*I; Offset 0.9 DigiTV 2 x HSS-1160NA; clona 800HD, Yamaha TDM850.

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e skew-ul de la convertor..itzi intra semnal de pe transponderu alaturat cu polarizare opusa

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    55
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci solutia sta in.... driver sau semnal? sa imi iau antena de 1.2?

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    solutia sta in invirtirea converoturlui sau miscarea lui stinga dreapta.intai incearca asta

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    tg mures
    Posts
    382
    Posts Thanks / Likes

    Default GaboiU

    si io am patit citeodata faza cu " semnalul urca la 99% si scade la 0% "

    am presupus ca semnalul e 0% sau aproape ,si softul il reporteaza aiurea


    hmmm..... poate am gresit

    figura cu reglajul lnb - ului ( rasucit intrun sens sau celalalt si apropiat ,departat de antena ) am facuto si io si e buna : am cistigat peste
    10 % la sky ita

    ghetto' : " intra semnal de pe transponderu alaturat cu polarizare opusa "
    asta e bug de lnb sau e normal , tre ' reglat lnb ?

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    55
    Posts Thanks / Likes

    Default

    s-a rezolvat... am pus ultimul driver de la technisat si am reistalat progDVB.
    initial, cand am dat doar update driver din device manager imi dadea device not started. am scapat de eroare instaland driverul cu setup.exe din kitul de la technisat.

    acum vad si tps si multivision 1-6

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Nivel semnal modificat....
    By joliyyy in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 4th December 2006, 07:39
  2. Nivel semnal...
    By Rely in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 26th April 2006, 06:17
  3. Nivel semnal Vias*t si kiosk zona Deva
    By ilav in forum Placi DVB
    Replies: 12
    Last Post: 31st March 2005, 12:03
  4. nivel minim de semnal pt EON
    By tilitilu in forum Placi DVB
    Replies: 9
    Last Post: 22nd May 2004, 10:39
  5. nivel de semnal pe thor (1w) - conax
    By marcelll in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 23rd December 2003, 17:38

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top