Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Anonymous
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Pentru cine are Pinnacle PCTV Sat: Test ALT-DVB cu Pinnacle

    Multumita lui M.Patrascanu care mi-a imprumutat placa am reusit sa adaptez ALT-DVB-ul a.i sa mearga si cu Pinnacle. Cine are chef sa testeze il rog sa-mi dea un mail pe [email protected]

    Thx !

  2. #2
    somer tehnic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    bacau
    Posts
    188
    Posts Thanks / Likes

    Default Pentru cine are Pinnacle PCTV Sat: Test ALT-DVB cu Pinnacle

    altx si eu iti multumesc mult pentru adaptarea alt-dvb-ului la pinnacle .nu am vrut sa scriu public dar daca altii o fac ,ma conformez si eu
    xphomesp1-ok:fara erori ;ok-PIP-o noutate pentru pinnacle;
    xpprosp2-la urmatorul restart -aplicatia nu porneste-eror user32dll


    multumesc si la mai mare

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Pentru cine are Pinnacle PCTV Sat: Test ALT-DVB cu Pinna

    Quote Originally Posted by RADUSOVA
    altx si eu iti multumesc mult pentru adaptarea alt-dvb-ului la pinnacle .nu am vrut sa scriu public dar daca altii o fac ,ma conformez si eu
    xphomesp1-ok:fara erori ;ok-PIP-o noutate pentru pinnacle;
    xpprosp2-la urmatorul restart -aplicatia nu porneste-eror user32dll


    multumesc si la mai mare
    scapa de sp2..e o porcarie...shi nu crapa numa altdvb-ul cu el...crapa mai multe

    fa un update la sp1 de microsoft la chestiile importante...nu baga pe git tot ce itzi dau ei

  4. #4
    somer tehnic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    bacau
    Posts
    188
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu as scapa de sp2 dar e instalat odata cu xppro ,daca imi spui cum sa fac ti-as fi recunoscator si ce chestii trebuie sa upgradez daca tot ma poti ajuta.multumesc

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am luat si eu altdvb pentru o placa pinacle si nu imi merge. am vazut din ce cazua nu imi merge si anume altdvb este configurat pe placa video Nvidia. eu am Ati cee pot sa fac ca sa imi mearga

  6. #6
    AurelT
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Poate cineva sa imi "imprumute" si mie AltDVB versiunea pentru Pinnacle?
    Vreau schimbare ca se apropie Pastele.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut,
    am imprumutat si eu un pinnacle sa vad cum se misca si m-ar interesa un alt-dvb pentru el sa-l vad la treaba. multumesc anticipat.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Calare pe satelit...
    Posts
    275
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La SS2 nu prind Realitatea TV decat seara, cu Pinnacle o prind toata ziua
    La fel patesc cu TVR1, TVR2, Antena 1 si Antena 3
    Alt-DVB merge bine cu Pinnacle

    Aurel

  9. #9
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    PCTvSat nu este echivalaentul unei placi SS1!
    PCTvSat se poate spune ca este echivalentul unei SS2 cu un tuner mult mai bun! ... si nu se incalzeste!
    SS1 face decodarea mpeg hardware, SS2 si Pinnacle o fac software. Asta este principala diferenta.
    Suport software ... inseamna ca nu scriu multi programe pentru ea!
    Dar daca @altxro a facut AltDVB-ul sa mearga cu PCTVSat .. atunci inseamna ca are suport software!

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Timisoara
    Posts
    169
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema !

    Nici mie nu imi merge Alt Dvb cu Pinnacle (vs modificata pt pinnacle).
    Imi da 2 erori (class not registered) ceva in leg cu N-vidia. Nu am Placa N-vidia, am o placa SIS de 64.
    Nu am scris erorile pt ca nu stiam ca o sa postez aici probl. (sunt la lucru acum).
    Are cieva o solutie?
    Altx?

  11. #11
    somer tehnic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    bacau
    Posts
    188
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    salve
    ati raspund cam tarziu si eu am pinnacle merge foarte bine si rapid cu altdvb,si an legatura cu codecurile nu trebuie sa umpli calculatorul de o ciorba de codecuri,pentru ca nu te ajuta mai mult ,te ancurca trebuie sa stii ce ati trebuie le inregistrezi in windows/sistem32 si gata nu te mai joci
    eu ati trimit fisierul meu din altdvb-DEVICE al suprascrii pe al tau si ancerci sa vezi ce face ,de asemenea ati trimit si codecurile cu care merg eu le instalezi an w/sistem32
    http://rapidshare.de/files/5604544/codec.rar.html
    sau autoinstaler ai aici http://papagen.sat-key.org/MPEG2_Decoders.zip
    device aici http://rapidshare.de/files/5605449/Devices.rar.html
    sunt foarte multumit cu altdvb vreau pe aceasta cale sa multumesc anca odata prietenului nostru altx si la mai mare-altdvb2
    sharingul al face aproape instant la schimbarea canalului,cu emu e rapid nu prea se compara cu ss2,apoi cand a mers eonul a functionat 4 luni fara sa anchid pece-ul
    bafta
    dm7020,dm500s,tt-connect s2-3650 ci

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    CUGIR
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sal. dupa multe ore de citit pe aici am facut si eu pctv-ul meu sa nu mai imi dea cele doua erori mentionate mai sus cu altdvb dar scot mufa din deco o bag in calculator si nici un pic de semnal nici astra nici hotbirb in schimb bag mufa de la televizor cu antena normala si imi intra canalele astea liber ce au spanioli astia pe media center asta de la pctv-ul. cineva vreo solutie .multumesc

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    PRIN PREAJMA
    Posts
    1,248
    Posts Thanks / Likes

    Default reply

    O intrebare stupida:am si eu un pinnacle pctv stereo(pentru cablu si antene terestre).Il pot transforma pentru satelit?

    "Say hello to my little friend"

  14. #14
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    NU . Sau te apuci sa ii schimbi tunnerul ? Nu cred sa ai mari sanse sa il poti schimba cu succes .

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    PRIN PREAJMA
    Posts
    1,248
    Posts Thanks / Likes

    Default REPLY

    Multumesc pentru raspuns.
    [/img]http://img.hebus.com/2005/02/18/050218234854_73.gif[img][/img]

    "Say hello to my little friend"

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. pinnacle pctv sat ci ???
    By ghedaniel0 in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 19th December 2006, 15:57
  2. Pinnacle PCTV Sat CI...
    By jenel in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 8th November 2006, 07:13
  3. Pinnacle PCTV Sat CI...
    By jenel in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 8th November 2006, 07:13
  4. Pinnacle PCTV SAT
    By pgtedy in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 13th January 2005, 21:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top