Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 16 EUR (16%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts Thanks / Likes

    Default Poate SS2 sa coordoneze un rotor de satelit ?

    din informatile gasite pe internet am inteles ca SS1 poate ceva in acest sends prin USALS, si SS1 are aceasta posibilitate..

    Dar la SS2 nu am gasit nici o referire in acest sens


  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Other Not Shown
    Posts Thanks / Likes


    incerca un plugin de aici.....


  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2003
    Posts Thanks / Likes


    io zic ca o sa te lamureasca.


    HUMAX F1-CI & Prime Focus 1,8 Al
    NOKIA 9600 &DVB2000+Invacom 0,3dB
    SS2 Rev2.3 ,Cryptoworks&Conax Cam

    FUN RDI!



Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 7020 si rotor
    By radu80 in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 5th January 2006, 22:54
  2. dreambox dm500 cu rotor stab-usals 90hh
    By aliat in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 20th October 2005, 21:04
  3. Rotor care sa stie USALS exclus tipul STAB ?
    By bazil0101 in forum RDI - Satelit
    Replies: 7
    Last Post: 12th July 2005, 09:44
  4. Cum se poate introduce un nou satelit pe SRT 4125 ??
    By catalindudu in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 8th February 2005, 16:37
  5. Replies: 2
    Last Post: 27th October 2004, 12:44

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Back to Top