Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    spot 3
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default Conflict tp1 Digi--tp 12207 HOTBIRD

    Stie cineva cum se poate rezolva conflictul dintre cele doua tp-uri 12687 INT 1002 si 12207 HOTbird. Problema consta in nefunctionarea unuia dintre TP cand celalalt merge (in lista de tp de pe int apare tp de hotbird si invers), si asta se intampla numai cand scanez tp 12207 cu restul de tp de hotbird merge perfect.
    Sunt doua antene conectate la un receptor (hss1160 cu ultimul soft) printr-un switch diseq cu 4 intrari.

    Pana sa schimp softul au mers si tpurile astea doua.

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Conflict tp1 Digi--tp 12207 HOTBIRD

    Quote Originally Posted by gusty
    Stie cineva cum se poate rezolva conflictul dintre cele doua tp-uri 12687 INT 1002 si 12207 HOTbird.
    nu e nici un conflict, ci unul din bugurile cunoscute din softul conservei

  3. #3
    I'm the truble man! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Bacau & Iasi .
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Conflict tp1 Digi--tp 12207 HOTBIRD

    Quote Originally Posted by gusty
    Stie cineva cum se poate rezolva conflictul dintre cele doua tp-uri 12687 INT 1002 si 12207 HOTbird. Problema consta in nefunctionarea unuia dintre TP cand celalalt merge (in lista de tp de pe int apare tp de hotbird si invers), si asta se intampla numai cand scanez tp 12207 cu restul de tp de hotbird merge perfect.
    Sunt doua antene conectate la un receptor (hss1160 cu ultimul soft) printr-un switch diseq cu 4 intrari.

    Pana sa schimp softul au mers si tpurile astea doua.
    Un Factory Reset.. si cred ca se rezolva

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    spot 3
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default

    factory set... am incercat si la fel

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Conserva amesteca transponderele cum vrea muschii ei, nu este o lege.

  6. #6
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,599
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intr-adevar, nu este o lege, este o teorie, se cheama teoria relativitatii.....

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    spot 3
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci trebuie injurat romanu' care a adus conservele astea care se zice ca stiu diseq bine sau turcu', ca le face asa

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gusty
    deci trebuie injurat romanu' care a adus conservele astea care se zice ca stiu diseq bine sau turcu', ca le face asa
    nu se stie cine trebuie injurat, fiindca nimeni nu si-a asumat pina acum "meritul" scrierii softului pentru conserva (cred ca este usor de banuit din ce motive ).
    apar pur si simplu din senin versiuni noi de soft pe satelit, probabil ceva extraterestri le pun acolo

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    spot 3
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default

    exista o solutie?
    ca ma omoara clientul (stapanul nostru) ca ii place fashion TV si music box italia. ca i-a trebuit subtitrare la discovery...

    culmea este ca la nici un alt TP nu face figuri

  10. #10
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gusty
    exista o solutie?
    ca ma omoara clientul (stapanul nostru) ca ii place fashion TV si music box italia. ca i-a trebuit subtitrare la discovery...

    culmea este ca la nici un alt TP nu face figuri
    Foarte simplu:
    Adaugi un alt satelit la LNB settings si scanezi hotbirdul pe acel LNB. In aceasta situatie nu vor aparea confuzii de transpondere.
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by AirBoy
    Quote Originally Posted by gusty
    exista o solutie?
    ca ma omoara clientul (stapanul nostru) ca ii place fashion TV si music box italia. ca i-a trebuit subtitrare la discovery...

    culmea este ca la nici un alt TP nu face figuri
    Foarte simplu:
    Adaugi un alt satelit la LNB settings si scanezi hotbirdul pe acel LNB. In aceasta situatie nu vor aparea confuzii de transpondere.
    Nu mai da solutii la altii pe care tu nu le-ai probat,este o prostie ce ai spus aceasta frecventa vine peste canalele Digi si primul canal este de pe Digi Music Box Italia,iar urmatoarele Fashion s.a.m.d,o porcarie de receptor cine a numit-o CONSERVA merita un PREMIU caci ca o conserva amesteca toate frecventele si nu le pune in ordine pe sateliti.Asa ceva n-am mai vazut caci am umblat cu zeci de receptoare

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stai sa vezi ce frumos e cand cauti ceva si el sterge altceva, sau face "gauri" in lista, sau cand stergi anumite programe nedorite si el le aduce inapoi, iar a doua zi constati ca programele dorite au aparut si dispar iarasi. Eu cred ca softul l-a facut Iosefini si David Copperfield face update-urile.

  13. #13
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh
    Quote Originally Posted by AirBoy
    Quote Originally Posted by gusty
    exista o solutie?
    ca ma omoara clientul (stapanul nostru) ca ii place fashion TV si music box italia. ca i-a trebuit subtitrare la discovery...

    culmea este ca la nici un alt TP nu face figuri
    Foarte simplu:
    Adaugi un alt satelit la LNB settings si scanezi hotbirdul pe acel LNB. In aceasta situatie nu vor aparea confuzii de transpondere.
    Nu mai da solutii la altii pe care tu nu le-ai probat,este o prostie ce ai spus aceasta frecventa vine peste canalele Digi si primul canal este de pe Digi Music Box Italia,iar urmatoarele Fashion s.a.m.d,o porcarie de receptor cine a numit-o CONSERVA merita un PREMIU caci ca o conserva amesteca toate frecventele si nu le pune in ordine pe sateliti.Asa ceva n-am mai vazut caci am umblat cu zeci de receptoare
    vezi ca eu sunt nasul "conservei".
    da-mi dovezi ca solutia nu functioneaza si eu manc conserva. la mine merge brici, am incercat de dragul tau.
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    608
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @AirBoy,
    Stii foarte bine ca fiecare conserva este un unicat.
    Ceea ce la tine merge brici nu tre sa mearga si la ceilalti.
    Dovezi sint destule.
    Cu stima:
    cico

  15. #15
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cico
    @AirBoy,
    Stii foarte bine ca fiecare conserva este un unicat.
    Ceea ce la tine merge brici nu tre sa mearga si la ceilalti.
    Dovezi sint destule.
    Cu stima:
    cico
    Uite ca la asta nu m-am gandit. Bug-urile sunt amprenta fiecarei conserve. Ce le mai trebuie serie si BK? Le poti identifica dupa bug-uri
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. CONFLICT DE INTERESE BANU AI BANU
    By elrumano in forum RDI - Satelit
    Replies: 52
    Last Post: 18th February 2006, 19:46
  2. emetabox softwares conflict
    By leo100275 in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 8th September 2005, 15:13
  3. WINAMP conflict cu PROGDVB+ALTDVB ?
    By danjoe in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 11th April 2005, 19:18
  4. SS2 conflict cu reteaua uneori
    By jenel in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 18th February 2005, 02:14

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top