Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default Un alt bug prezent in ultimul soft al conservei

    Pana acum am crezut ca sunt doar cazuri izolate....dar de cand am facut update la ultimul soft(cel din 9 februarie 2006) la diferite conserve, am fost sunat de peste 15 persoane diferite pe motiv ca receptorul aflat in stand-by nu raspunde la butonul de pornire de pe telecomanda si nici de pe panoul frontal...problema se rezolva cu o simpla deconectare/reconectare la reteaua de alimentare( sau repornit din comutatorul din spate)...probabil au patit-o si altii dar au fost mai inspirati si au rezolvat singuri prin intreruperea alimentarii de la priza....
    Tinand cont ca toti cei ce m-au contactat in aceasta problema aveau ultimul soft pe conserve, e clar un bug specific doar acestei versiuni..
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  2. #2
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Confirm. Si eu am patit-o. N-a vrut sa mai porneasca nici in ruptul capului, decat dupa ce am oprit-o si repornit-o din spate
    Mi s-a intamplat doar odata, si am crezut ca a luat-o razna doar conserva mea

  3. #3
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,132
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu,nu.nu am reusit sa pun ultimul soft.avantaj:eu.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Piatra Neamt
    Posts
    250
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am patit alta belea , tot cu noul soft.Am oprit o scanare a unui TP , si dupa aia a inceput sa vibreze cu o intermitenta mare , osd-ul , la fel si subtitrarile.Dupa un restart si-a revenit.
    Thor6 -offset de 0,9 , lnb inverto de 0,2 db
    Hot Bird--offset de 0,8 , lnb titanium de 0,2 db
    Orange TV

  5. #5
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,132
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am patit alta belea , tot cu noul soft.Am oprit o scanare a unui TP , si dupa aia a inceput sa vibreze cu o intermitenta mare , osd-ul , la fel si subtitrarile.Dupa un restart si-a revenit.
    eu zic sa nu risti,du-l degraba la vrajitoare

  6. #6
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,599
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dupa aia a inceput sa vibreze cu o intermitenta mare
    ei, na! asta o fi fost special de 8 martie , si s-o gandit sa faca o surpriza placuta prietenei/sotiei tale....

    sau o intrat in sevraj ca poate nu i-ai mai fu**t cativa pumni de prea mult timp....sau nu i-ai bagat condensatoru sa se simta si ea bine.....

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucovina
    Posts
    897
    Posts Thanks / Likes

    Default

    acu doua zile am incarcat softul pe un 1120. Noua versiune de soft afisata este din 23.02.2006! o fi ceva nou?

  8. #8
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,132
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1.29,da

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by clasix
    acu doua zile am incarcat softul pe un 1120. Noua versiune de soft afisata este din 23.02.2006! o fi ceva nou?
    Se spune ca ar corecta bugul EPGului...update doar pt 1120 cel amintit de tine..
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Piatra Neamt
    Posts
    250
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [quote="nirolf"]
    ...eu zic sa nu risti,du-l degraba la vrajitoare
    Problema asta a aparut numai o singura data , si asta acum doua saptamani , acum merge stas , chiar daca am mai facut scanari de tp-uri.Reamintesc ca problema a aparut in urma opririi de catre mine a unei scanari de tp(inainte de a se termina--->incercati si voi )
    Thor6 -offset de 0,9 , lnb inverto de 0,2 db
    Hot Bird--offset de 0,8 , lnb titanium de 0,2 db
    Orange TV

  11. #11
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,132
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Reamintesc ca problema a aparut in urma opririi de catre mine o scanare a unui tp(inainte de a se termina--->incercati si voi )
    nu,multumesc!

  12. #12
    Băiat de gaşcă Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Il paese di Beltrame
    Posts
    1,365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Motto: "Dacă eram umorist aş fi vrut să fiu conservă"


    Quote Originally Posted by ntire2000
    ...sau o intrat in sevraj ca poate nu i-ai mai fu**t cativa pumni de prea mult timp....sau nu i-ai bagat condensatoru sa se simta si ea bine...


    Reamintesc ca problema a aparut in urma opririi de catre mine o scanare a unui tp(inainte de a se termina--->incercati si voi )

    Nu,multumesc!

    ss/indescifrabil

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    BELGIA
    Posts
    355
    Posts Thanks / Likes

    Default

    saltare.problema cu inghetul reciverului eu o am de lunga vreme si nu pot pune softuri -model1120 si nu umblu la condensatori,nu din frica ci mai degraba consider ca noile modificari nu prea merita riscul,spuneam ca din cind in cind ingheta si intradevar sau trebuie sa-l opresc din spate sau scot cartela trei secunde si apoi porneste.deci nu cred ca de la soft se trage-sunt niste bube pe la digi-ieri in timpul meciurilor si pe antena si pe tvr aparea nota 10 peste imagine.hai sa traim.

  14. #14
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by palinca de bihor
    ieri in timpul meciurilor si pe antena si pe tvr aparea nota 10 peste imagine.hai sa traim.
    Ce am observat eu la noi cei care avem ultimul soft, este ca nu mai apare NOTA 10, ci doar ingheata imaginea cateva secunde. Am observat si eu ieri in timpul meciurilor inghetari de imagine.

  15. #15
    Lenes din nastere Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Pe langa Oltet la vale
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da e o boala cam veche pe aceste receptoare.M-am speriat cand m-am intors de la serviciu si mi-a spus sotia ca nu mai functioneaza "Digi".Adevarat era in stand-by si nu pornea.L-am deconectat si a "pornit"
    Probabil ca softistii lui Digi sunt ocupati cu alte "babauri" decat cu softurile si imbunatatirea lor.
    Eu am mai spus-o odata ca persoanele de mai sus se uita la alte treburi decat sa creeze.
    Scuze daca am suparat pe cineva !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. la ce ajuta ultimul rom.. cryptork..
    By ionel62 in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 4th June 2006, 04:03
  2. Toate conservele cu ultimul soft se restarteaza aleator...
    By yanq in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 115
    Last Post: 7th February 2006, 00:40
  3. o noua defectiune a conservei 1160
    By rusudanion in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 6
    Last Post: 15th July 2005, 09:22
  4. K-1 ITALY ..Romania raspunde "prezent"
    By ilricercato in forum Sport
    Replies: 0
    Last Post: 1st May 2004, 16:50

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top