Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    cluj napoca
    Posts
    108
    Posts Thanks / Likes

    Default MAX TV-CAM ZETA BLUE+Strong 4355

    Salutare fratilor
    La recomandarea unuia dintre voi mi-am cumparat un CAM ZETA din Italia(mai ieftin ca la noi este adevarat) si l-am pus intr-un strong 4355 cu carte de MAX.
    A mers bine aproximativ 2 luni dupa care a inceput cu mesajul CI card initializing ,sta asa aproximativ 30 de secunde dupa care iar porneste si mai merge aproximativ 15 minute,si iar incepe ....
    Ce se poate face?Nu-si face actualizarea la inceput de luna?
    De ce 2 luni a mers perfect?
    I-am cumparat si unui prieten care avea tot 4355 si face la fel.

    O zi buna tuturor

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce soft ai pe CAM?

  3. #3
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu cine ti-a recomandat camul Zeta dar pentru Max trebuia sa cumperi cam viacces rosu care de altfel este agreat de Max si este si mai ieftin .
    http://www.elstar.ro/?page=shop/flyp...9e932212426b33

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @cristi_v

    A mers bine aproximativ 2 luni dupa care a inceput cu mesajul CI card initializing ,sta asa aproximativ 30 de secunde dupa care iar porneste si mai merge aproximativ 15 minute,si iar incepe ....

    Cand un astfel de CAM incepe sa faca asa, sa sti ca ii pe duca ... am si eu un SkyCrypt/Free X-TV care facea la fel ... acum nu se mai initializeaza deloc ... l-am flashuit cu toate softurile si nimik ...


    ovex

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by raks67
    Nu stiu cine ti-a recomandat camul Zeta dar pentru Max trebuia sa cumperi cam viacces rosu care de altfel este agreat de Max si este si mai ieftin .
    http://www.elstar.ro/?page=shop/flyp...9e932212426b33
    Nu stiu cum poti sa spui ca ViaccesCam-ul este mai eftin ca ZetaCam-ul,pina acum 3-4 luni un astfel de cam(Viacces) costa intre 70-90 euroi,acum ce sau mai eftinit din cauza ca sistemul e cam pe duca,referitor la Zeta...merge fara probleme,ca na avut el noroc asta-i altceva.
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    cluj napoca
    Posts
    108
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da ,am inteles ce ziceti dar faptul ca in acelasi timp am cumparat ambele cam-uri ,ambele in acelasi receptor si ambele fac la fel eu zic ca este mult prea mare ghinion.

  7. #7
    Ghost Man Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    RdVTR
    Posts
    1,137
    Posts Thanks / Likes

    Default MAX TV-CAM ZETA BLUE+Strong 4355

    Incearca-l si tu pe un alt receptor si vezi unde -i problema la cam sau la rec. Parerea mea..

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @cristi_v
    Am vrut sincer sa te ajut si ti-am pus o intrebare mai sus, dar se pare ca te-ai resemnat intre timp.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    cluj napoca
    Posts
    108
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sincer nu stiu ce versiune de soft este,l-am pus in receptor am vazut ca merge si de atunci nu am mai umblat la el.
    Verific in weekend si va spun.

  10. #10
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    liniuta , de unde pot cumpara cam zeta in Romania si sa fie mai ieftin decit camul viacces de la Elstar care este 210 ron Ca as cumpara si eu

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Latitude/Longitude 47° 20' N, 13° 20' E
    Posts
    858
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @cristi_v
    Zeta yellow a facut si la mine figuri cu un anumit soft.
    Incearca alt soft inainte de a lua vre-o hotarare si incearca si cu alt receiver. Normal zeta e un CAM beton full compatilbil cu MaxTV.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    cluj napoca
    Posts
    108
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca fiidca nu l-am folosit de multa vreme nu s-a mai actualizat cartela.
    Dupa o perioada de functionare si-a revenit ,mi-at taiat teava la XXX si la hbo.cinemax
    Al meu este ZETA BLUE
    Zicea cineva ca Zeta Blue decodeaza ceva programe xxx,care si pe ce satelit?

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by raks67
    liniuta , de unde pot cumpara cam zeta in Romania si sa fie mai ieftin decit camul viacces de la Elstar care este 210 ron Ca as cumpara si eu
    Din Belgia il cumperi daca umbli o tzira la 35 euroi....eeee..ce zici....
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristi_v
    Cred ca fiidca nu l-am folosit de multa vreme nu s-a mai actualizat cartela.
    Dupa o perioada de functionare si-a revenit ,mi-at taiat teava la XXX si la hbo.cinemax
    Al meu este ZETA BLUE
    Zicea cineva ca Zeta Blue decodeaza ceva programe xxx,care si pe ce satelit?
    Kroki te-a intrebat c ....ai pe el ..daca ii pui 1.15 ai citeva in plus..Bafta
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristi_v
    Zicea cineva ca Zeta Blue decodeaza ceva programe xxx, care si pe ce satelit?
    FullX1 si 2 pe Hot Bird 12.577 H, 27.500 3/4 si FullX3 pe Astra, 11.508 V, 22.000 5/6.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ZETA BLUE CU MAX
    By abraxas in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 3rd October 2006, 00:31
  2. Vand Zeta Blue
    By satenicu in forum Shop
    Replies: 1
    Last Post: 19th April 2006, 15:49
  3. Humax 5400, Zeta Cam Blue si Max Tv probleme !!!
    By Bumbu in forum SD Receivers
    Replies: 8
    Last Post: 30th December 2005, 19:02
  4. Blue Zeta 1.13CW
    By blu sky in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 10th October 2005, 10:23
  5. MAX TV PE ZETA CAM BLUE?
    By malcolm-junior in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 1st September 2005, 01:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top