Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    vaslui
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default SKYSTAR1?????conectare cam conax?

    Cum reusesc s-a conectez un cam conax la o placa skystar1,ce cablu,placa skystar1 are o mufa lata pe placa!

  2. #2
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    iti trebuie CI pentru SS1 ca sa conectezi la mufa aia lata. Vezi ca exista solutia phoenix cu pluginuri care suplinesc cam-urile si merg in general cu carduri oficiale (max merge sigur cred ca si focus insa despre focus nu stiu ce sa zic exact).
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  3. #3
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ca exista solutia phoenix
    se poate si cu cas3?

  4. #4
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf
    Vezi ca exista solutia phoenix
    se poate si cu cas3?
    nu stiu ... daca softu (pluginu) stie cas3 atunci cred ca da. Merita incercat oricum.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    vaslui
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OK ,dar unde as putea gasi o interfata phoenixsau sa o construiesc!

  6. #6
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gheorghita
    OK ,dar unde as putea gasi o interfata phoenixsau sa o construiesc!
    Constructia nu cred ca costa foarte mult, mai greu gasesti slotu pentru card, daca te pricepi un pic la electronica si ai mai facut montaje de la zero nu ar trebui sa ai probleme. Daca nu reusesti sa o faci sau nu te pricepi apeleaza la @tutu parca el avea phoenix-uri de vanzare.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  7. #7
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu sigur dar prin interfata Phoenix nu se actualizeaza cartela Max . Sa ma corecteze cineva daca gresesc .

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    vaslui
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sint electronist de 10 ani am facut montaje de la zero ,asta nu este o problema,am si conector pentru cartela,dar am nevoie de o schema de interfata phoenix ,are cineva?

  9. #9
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    foloseste functia search,daca nu o gasesti ia legatura cu blana care o gestioneaza,lipsa.
    vezi ca e cam ocupat,are probleme cu pasaportul.

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    vaslui
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    totusi nu inteleg,bine dar unde o gasesc sa o cumpar!

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gheorghita
    Sint electronist de 10 ani am facut montaje de la zero ,asta nu este o problema,am si conector pentru cartela,dar am nevoie de o schema de interfata phoenix ,are cineva?



  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    vaslui
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok, multumesc frumos...........................

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by raks67
    Nu stiu sigur dar prin interfata Phoenix nu se actualizeaza cartela Max . Sa ma corecteze cineva daca gresesc .
    Face AU si chiar mai repede decit un cam viacces.
    f11

  14. #14
    __/\__/\__/\_____________ Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,199
    Posts Thanks / Likes

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    vaslui
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai am o intrebare ,sint de gasit la noi in TARA?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ajutor conectare
    By gojil79 in forum RDI - Satelit
    Replies: 8
    Last Post: 19th October 2006, 09:13
  2. conectare 2 dream-uri
    By lacusta in forum DREAMBOX
    Replies: 6
    Last Post: 23rd November 2005, 02:10
  3. DM500 conectare la net
    By titolazio72 in forum DREAMBOX
    Replies: 18
    Last Post: 14th October 2005, 21:44
  4. Conectare 2 receptoare
    By Dany_Strong 4155 Evo in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 20th July 2005, 11:40
  5. Problema conectare Receiver + SS2
    By tdcristi in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 19th November 2004, 13:32

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top