Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Romania
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default SPECIAL Pt. *********

    Am dat de tine(de mult te astept...) in topicul:
    Ce recomandati:Pinnacle PCTV400i,AverTv DVB-S sau Skystar?
    Este problema omului si nu vreau sa o transform intr-o problema personala.Avand o problem asemanatoare cu a mea, am intrat in topicul lui ILAV .La un moment dat am observat ca se raspunde pentru mine si el este marginalizat .Daca am gresit sa ma ierte.
    OK.ma intrebi:Care si unde ?
    De trei luni am probleme mari si nu mai stiu ce sa fac.I-ti redau mai jos cateva din topicurile scrise(puse si la Ilav in topic)
    http://www.********.com/f2/viewtopic....asc&highlight=
    http://www.********.com/f2/viewtopic....asc&highlight=
    http://www.********.com/f2/viewtopic....asc&highlight=
    Avand in vedere ca am in retea am 235-245v azi am alimentat calculatorul de la un stabilizator care a scos exact 220v.
    Esec.Imaginea ingheata (daca am 4.22)macroblocuri daca am o alta varianta.Se revine la normal dupa2-3 restartari ale calculatorului.Poate merge 5 min. sau 5 ore.

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Placa de baza .

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Romania
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Parca esti adeptul Asus.Eu am o placa noua ASrock K8Upgrade NF3/A/ASR .Sa inteleg ca placa de baza e de vina?

  4. #4
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca da .... Ai face foarte bine daca ai pune placa in PC-ul unui prieten , prieten care va aduce PC-ul cu el , la tine acasa , sau la el daca are antena satelit .

  5. #5
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asrock nu este egal cu Asus , este o placa ieftina cu performanta si calitatea la nivelul pretului

  6. #6
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Adevarat ...

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asrok ...varianta ieftina cu implementarile de baza,de la Asus

  8. #8
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jenel
    Parca esti adeptul Asus.Eu am o placa noua ASrock K8Upgrade NF3/A/ASR .Sa inteleg ca placa de baza e de vina?
    Asus suks. Si eu am un asrok dar pentru P4 si merge de rupe cu o placa budget, e adevarat ca nu ss2 ci nova. te asigur ca problemele tale nu vin de la asrock, eventual fa un upgrade de bios.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    126
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu folosesc asrok si n-am nici o prb cu ss2-ul meu, mere tot,m-am bagat si pe shar si n-au fost probleme.Sfaturile ,oricum ti le dau artistii emeriti.Noroc!
    tot eu...la bine si la greu....

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Romania
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vexxato:
    Ce socket si ce chipset ai la placa?Eu am acum socket754 si chipset nforce3.Placa veche cu care nu am avut in aproape 3 ani de functionare nici un fel de probleme,avea sochetA si chipset VIA.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Romania
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ********* A AVUT DREPTATE
    AM SCHIMBAT PLACA DE BAZA SI MERGE SUPER FARA NICI O BLOCARE DE O SAPTAMANA.
    DE EXEMPLU : AM INREGISTRAT CU PROGDVB,AM SCRIS UN DVD SI AM SCRIS CEVA IN WORD TOATE IN ACELASI TIMP.NU AM AVUT NICI O BLOCARE.
    MULTUMESC KING PENTRU CA AM SCAPAT DE ACEST CALVAR!
    ASUS =ASROCK=KKT(PENTRU SS2)

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Moldova - Chisinau
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default

    NEXUS - e placa cea mai buna
    Suntem studenti cu totii
    si eo, si tu, si el, si...., ....si mama, .....si papa
    si deda.
    ------------->>>
    http://img381.imageshack.us/img381/1182/mouse014mb.jpg
    ------------>>>aici eo-sacasa
    DISH 1.5 TTbuget(NOVA)+Dragon and SS2

  13. #13
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am Asus si merge brici . De fapt mergea ca nu mai am SS2 . Nu fa confuzie intre Asus si Asock .

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Moldova - Chisinau
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu fa confuzie intre Asus si Asock
    in zadar te bati cu capul de perete - eu pe ambele le-am dispretuit
    Suntem studenti cu totii
    si eo, si tu, si el, si...., ....si mama, .....si papa
    si deda.
    ------------->>>
    http://img381.imageshack.us/img381/1182/mouse014mb.jpg
    ------------>>>aici eo-sacasa
    DISH 1.5 TTbuget(NOVA)+Dragon and SS2

  15. #15
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asus se preteaza superb la OC .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top