Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    España
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default Mi se intampla o chestie ciudata....

    Am o antena de 1 m care era montata pe bloc. Am dat-o jos si am montat-o langa fereastra pentru a o avea mai aproape cand vreau sa "butonez" la ea. Ce se intampla? Mi-a scazut semnalul fata de cand o aveam pe bloc. Nu am nici un fel de obstacol in fata (pomi,cladiri etc) absolut nimic. Ba chiar folosesc acelasi cablu si lnb. Cu toate acestea in ALtDvb inainte imi arata pe Taquilla 1 92% semnal iar acum imi arata 71% semnal. Nu inteleg ce se intampla.Stiam ca nu are importanta daca antena e mai jos sau mai sus atata timp cat nu are nimic in fata ei. Daca aveti vreo explicatie legat de ce am scris va rog nu ezitati.

    Multumesc anticipat

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    N-are legatura inaltimea cu semnalul . Esti sigur ca ai reglat-o calumea ? Inclinare LNB , mufare corecta , etc ...

  3. #3
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Spui ca folosesti acelasi cablu . Dar data fiind distanta mai mica de la antena la receptor ai taiat firul sau l-ai facut colac ? Pentru ca in primul caz trebuia sa iti creasca semnalul citeva procente si inseamna ca nu este bine reglata antena , iar in al doilea caz colacul de cablu poate sa provoace o neliniaritate a nivelului de semnal in banda de frecventa 950-1750 mhz .

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    467
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate mai culegea ceva din reflexia din acoperisul blocului Putin probabil.
    @raks67: bine ca mi-ai dat ideea cu colacu ca si eu tin cablu facut colac ca mi-e mila sa-l tai. Poate as castiga ceva semnal.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    España
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @*********
    Eu sunt sigur ca am reglat-o cum am reglat-o intotdeauna. Am verificat cablul,mufele,inclinarea lnb´ului etc.Totul pare a fi OK....cu toate astea insa se intampla ce se intampla.Oricum mai butonand la reglaje am reusit sa urc pe Taquilla 1 la 76%.Mai sus de atat nu vrea nici mort. Am facut tot ce stiu sa fac.Nu-i mare problema ca merge bine si asa dar nu inteleg ce se intampla si asta ma enerveaza

    @raks67
    Cablul nu l-am taiat dar nu e nici colac! L-am intins asa provizoriu prin casa pana il prind frumos pe perete si vad exact de cat am nevoie. Presupun ca din cauza ca nu e 100% intins poate "fura"putin din semnal asa cum ai indicat tu. Ramane sa vad cand il prind ca lumea de perete ce se va mai intampla.

  6. #6
    1RoWareZ
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default salut

    1 Foloseai acelashi DVB atunci ? Poate fii de la softul dvb
    2 Ai schimbat cumva driverul la placa SS2 ? sau e acelashi


    RowareZ

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    vaslui
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut,am avut si eu aceasi problema,si a fost de la softul placii DVB,verifica ultimul driver si aplicatia!!!

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    España
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    te asigur ca in cazul meu nu e asta. e de la reglaj probail.am mai butonat un pic si si-a mai revenit

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Echostar DSB 770 fta-defectiune ciudata
    By bosbiciu in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 11th August 2006, 06:31
  2. O chestie ciudata
    By tranceboy in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 23
    Last Post: 22nd April 2005, 23:49
  3. Problema ciudata Diseqc SS2 :
    By barghy in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 29th September 2004, 22:31

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top