Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    968
    Posts Thanks / Likes

    Default CAS3 ... cateva intrebari !

    Vreau sa-mi iau un CAS3 si in acest sens as dorii sa va intreb:
    1. de unde as putea lua CAS3 la un pret bun in Germania - eu am gasit cu Google, la 65 euro la http://www.satport24.de/product_info.php?products_id=38 sau la http://www.satforyou.de/index.html?angebote.htm#itemno7 sau la http://www.medinasat.de/start.php?fr...er.php#itemno3 . A mai luat cineva de aici, sunt seriosi ?
    2. se poate programa DragonCAM fara probleme cu ea, in manualul CAS am vazut procedura, deci pare OK, dar vroiam sa stiu practic daca sunt probleme sau nu cu acest CAM ? Aceeasi intrebare pentru Zeta CAM - toate versiunile.
    3. exista posibilitatea ca kitul sa vina de la anumiti vanzatori incomplet, adica sa nu contina vreuna din urmatoarele: 1 buc CAS3, 1 buc cablu cu mufa mama 20 pin 30 cm, 1 J Card, 1 Dummy Card sau la toti cei care ati mai luat a venit frumos in cutie ?
    Big thanks ! Va rog, nu mutati la shop, nu vreau decat noua, cu garantie.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    dublin
    Posts
    188
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aici http://www.duolabs.com/cas3-eng.htm costa 89 euro dar il primesti sigur si e si complet.

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucovina
    Posts
    897
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: CAS3 ... cateva intrebari !

    Quote Originally Posted by cartita
    Vreau sa-mi iau un CAS3 si in acest sens as dorii sa va intreb:
    1. de unde as putea lua CAS3 la un pret bun in Germania - eu am gasit cu Google, la 65 euro la http://www.satport24.de/product_info.php?products_id=38 sau la http://www.satforyou.de/index.html?angebote.htm#itemno7 sau la http://www.medinasat.de/start.php?fr...er.php#itemno3 . A mai luat cineva de aici, sunt seriosi ?
    2. se poate programa DragonCAM fara probleme cu ea, in manualul CAS am vazut procedura, deci pare OK, dar vroiam sa stiu practic daca sunt probleme sau nu cu acest CAM ? Aceeasi intrebare pentru Zeta CAM - toate versiunile.
    3. exista posibilitatea ca kitul sa vina de la anumiti vanzatori incomplet, adica sa nu contina vreuna din urmatoarele: 1 buc CAS3, 1 buc cablu cu mufa mama 20 pin 30 cm, 1 J Card, 1 Dummy Card sau la toti cei care ati mai luat a venit frumos in cutie ?
    Big thanks ! Va rog, nu mutati la shop, nu vreau decat noua, cu garantie.
    salutare!
    se poate programa fara probleme dragon cam cu CAS3-iul.
    Trebuie sa ai cum ai spus kitul complet,urmezi procedura descrisa in manual si in cateva minute e totul ok! am programat mai multe camuri dragon cu cas3 si nu au fost probleme....

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    968
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci !
    De Zeta CAM stiti ceva ? Am vazut multe topicuri in care se vorbea mai mult de CAS2 - se vorbea de bine, sau sunt mai multi posesori de CAS2 si de aceea nu se prea aminteste de CAS3 ?

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucovina
    Posts
    897
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut!
    N-am programat zeta dar in meniul CAS3 de la CAS Studio 6.9 ai optiuni pentru programarea tuturor tipurilor de Zeta Cam.
    bafta!

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Spre deosebie de Matrix care se programeaza prin introducerea Cam-ului in CAS, la Zeta mai trebuie bagata (acolo unde se introduce cardul) si o placuta cu 3 contacte, livrata odata cu CAS-ul.

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,692
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky
    Spre deosebie de Matrix care se programeaza prin introducerea Cam-ului in CAS, la Zeta mai trebuie bagata (acolo unde se introduce cardul) si o placuta cu 3 contacte, livrata odata cu CAS-ul.
    E cam greu de nimerit contactul.



  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Are timp sa exerseze, e tanar si viitorul ii atarna in fatza.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. UNLOOPER T43 V3 &CAS3
    By v11 in forum RDI - Satelit
    Replies: 16
    Last Post: 24th March 2007, 08:43
  2. CAS3
    By v11 in forum RDI - Satelit
    Replies: 7
    Last Post: 12th October 2006, 18:58
  3. Cumpar cas3
    By piciul in forum Shop
    Replies: 6
    Last Post: 28th May 2006, 04:31
  4. Replies: 11
    Last Post: 13th February 2006, 21:30
  5. Cateva intrebari ... pentru receptia in Germania ?
    By cartita in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 16th January 2006, 00:29

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top