Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    vaslui
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default D-BOX S unde gasesc o imagine pentru el ,si un bootmanager??

    Am revenit cu vechea problema cu receptorul dbox ,am gasit pe spatele lui ,scrie pe o eticheta ,,D-box S,,deci asta ar fi receptorul, si as vrea sa-l pot rescrie,dar am nevoie de un program ,si o imagine,bootmanagerul unde il gasesc?trebuie conectate amandoua cabluri la rescriere,si comul,si nulmodem,sau numai cablul de la com,are cineva o solutie????

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    766
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca citeai cu atentie totul gaseai si ce-ti trebuia http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=33963

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    vaslui
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La-m identificat este D-box1,multumesc tuturor pentru ajutor,acuma incerc s-l rescriu,Cind porneste scrie BETANOVA 1.3,AM apasat cele doua butoane de canal in jos si sus de pe panoul de la receptor,si scrie ,,selftest,,si nu am mai continuat,acuma ce trebuie facut sa-l pot sa-l scriu ,am scos acuma acuma mai multe softuri BN3.0_NOKIA,dar nustiu care este pentru receptorul dbox1.

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca e dbox1, baga-l in priza si fi ochii pe display pt ca apare foarte scurt versiunea booltloaderului. Daca e b200 sau b210 UNS ai noroc, poti sa pui soft DVB2000 pe cablu serial. Daca nu, ai nevoie de o interfata BDM sa schimbi bootloaderul si parerea mea ca nu se mai merita asa efort pt boxul asta.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    vaslui
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vreua sa-l fac pentru ca are un cam fara cartela,nu are loc de cartela ,asa la-m primit din Germania,si scrie pe el ,,Beta Searche,,nustiu ce inseamna si un slot pentru cartela ,care nu stiu ce cartela se potiveste.

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gheorghita
    vreua sa-l fac pentru ca are un cam fara cartela,nu are loc de cartela ,asa la-m primit din Germania,si scrie pe el ,,Beta Searche,,nustiu ce inseamna si un slot pentru cartela ,care nu stiu ce cartela se potiveste.
    daca e CAM albastru nu il poti folosi la nimic, daca e verde/rosu sau argintiu si e mai gros trebuie desfacut si lipit in el un EPROM 27C512 cu softul AMON. Mai trebuie pus si softul dvb2000 si o sa-l poti folosi cu o cartela FUNCARD4 cu fisiere 6in1

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    vaslui
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da ,este de culoare albastra,dar alt cam nu merge,sau la slotul de cartela,cu ce cartela merge

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gheorghita
    da ,este de culoare albastra,dar alt cam nu merge,sau la slotul de cartela,cu ce cartela merge
    slotul de cartela e pt CAM. Nu merge alt CAM decit tipul asta.

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    vaslui
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    credeam ca la slotul de cam mege la orce cam,dar nu stiam ca slotul de cartela este pentru cam,atunci la ce se poate folosi,numai la programe libere,nustiu cum sa mai procedez prea multa munca sa-i rescriu softul,am sa mai incerc sai gasec codul format din patru cifre....

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    766
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu te-asi sfatui sa nu te mai chinui cu Boxa. Daca nu are nici "multicam" o poti folosi doar ca Reciever FTA, sau cu Card de Premiere

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    vaslui
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc mult tuturor pentru ajutor,credeam ca am mai multe facilitati pe el ,dar asa folosesc in continuare placa DVB SKYSTAR1 totusi a-s vrea sa pot conecta un cam la placa skystar1, are o mufa pe placa dar ,cum conectez camul acolo?

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gheorghita
    multumesc mult tuturor pentru ajutor,credeam ca am mai multe facilitati pe el ,dar asa folosesc in continuare placa DVB SKYSTAR1 totusi a-s vrea sa pot conecta un cam la placa skystar1, are o mufa pe placa dar ,cum conectez camul acolo?
    nu iti trebuie nici un cam,cumpara un phoenix si iti va citi orice card cu anumite softuri care emuleaza camuri.
    350 kg de scule!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Unde gasesc soft pentru KAON KSF 230
    By aygun in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 13th May 2006, 06:46
  2. Unde gasesc si eu SUBTITRARI pentru DIVX ???
    By demnitarul in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 9
    Last Post: 9th December 2005, 17:52
  3. Unde gasesc si eu EMU si KEY pentru download ?
    By demnitarul in forum DREAMBOX
    Replies: 8
    Last Post: 31st October 2005, 16:34
  4. Unde gasesc in Germania cablu pentru Quali Tv?
    By satenicu in forum RDI - Satelit
    Replies: 7
    Last Post: 27th June 2005, 23:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top