Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Crematorium
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default VIACCESS 2.5 C-Sky-Net Code


    Can anyone provide C-Sky-Net viaccess 2.5 key 00?

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Ma Lai Xi Ya, Sa Ba Zhou
    Posts
    654
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @@ theprofessor

    What for you want the keys for when you are in the Crematorium....? Buy a subscription card and you can view to your hearts content.... but of cos not any telephone pre-paid card.....
    Way to Go Baby.... You Make My Day
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    MaxPlus9300 + Samsung LCD 52"
    Sony DAV-FX1 Front Surround THX

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    98.98 East 18.56 north
    Posts
    1,201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    What for you want the keys for when you are in the Crematorium....


    Sky Net used Key 08 32 Byte long
    its working only with Cardsharing ore subscription card
    Daeng

    10FT Dish 169° east-49°east

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Crematorium
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Thanks for your advice MaxPlus9300.

    I'm confused, I was able to scanned the channels of C-Sky-net the same way for the Dream TV from Agila 146E. I was able to picked up some free channels. But some are coded? My receiver is Digital World and it doesn't require any card in it.

    Is the C-Sky-Net the same way as the Dream TV when entering keys to access the channels?


    Need your help!

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Ma Lai Xi Ya, Sa Ba Zhou
    Posts
    654
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @@ theprofessor
    If the keys are right and you can access the entry box for the codes/keys, then it fine if not, buy a valid subscription card and view the channels.

    Scanning is easy... you can get what ever channels available by the transponder. But to view it.... only FTA is accessable but not the encrypted... :P
    Way to Go Baby.... You Make My Day
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    MaxPlus9300 + Samsung LCD 52"
    Sony DAV-FX1 Front Surround THX

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Crematorium
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default


    How can I get a card when there is no C-Sky-net office in our country? Besides my receiver has no hardware to insert the card. How come viacess 2.5 in my receiver the 16 digits only?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. activation code of code menu supermax FT 2020 CT
    By kalwar in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 23rd September 2006, 07:31
  2. Does any one have viaccess 2.4 for TTN?
    By delmax in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 5th May 2006, 09:25
  3. Max TV viaccess pe HB
    By Radu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 20th September 2005, 14:58

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top