Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Page 126 of 127 FirstFirst ... 2676116124125126127 LastLast
Results 1,876 to 1,890 of 1897
  1. #1876
    Senior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Timisoara
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu, din pacate.

    Trimis de pe al meu SM-N930F folosind Tapatalk

  2. #1877
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tudorland View Post
    RCS-RDS va introduce in grila de cablu si Discovery HD?
    Daca il introduc il baga sigur intr-un pachet Extra... postul e premium, avand in vedere ca nu are nici macar promo-uri. Oricum sunt extrem de multe posturi premium in baza, posturile de desene sunt un exemplu, mai sunt Viasat HD si Viasat Explore care la altii sunt in cel mai mare pachet, la fel si Travel SD/HD, Mezzo, E! SD/HD mai nou, Fashion TV....

    History SD insa nu stiu ce cauta in pachetul Digital, avand in vedere ca are reclame, iar History HD fara reclame e decriptat. O ciudatenie.

    UPC insa are toate Discovery-urile in baza, dar toate Viasat-urile in cel mai mare pachet, aici conteaza mult si cum s-a negociat.

  3. #1878
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    192.168.0.1
    Posts
    1,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De cateva zile Neptun TV intra numai macroblocuri la mine, desi TP-ul 12723 merge ok pe restul canalelor.
    Sunt probleme cu uplink-ul la litoral ?

    Baieti, puneti si voi mana pe matura si dati zapada jos de pe farfuria 1W.
    Pe 16E merge ok.
    Last edited by gen70; 8th January 2017 at 18:59.

  4. #1879
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    404
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gen70 View Post
    De cateva zile Neptun TV intra numai macroblocuri la mine, desi TP-ul 12723 merge ok pe restul canalelor.
    Sunt probleme cu uplink-ul la litoral ?

    Baieti, puneti si voi mana pe matura si dati zapada jos de pe farfuria 1W.
    Pe 16E merge ok.


    si ,pe cablu digital merge sacadat .
    focus sat ,digi tv si romtelecom dth .

  5. #1880
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    litoralul iese putin din footprint-ul de 52 db http://www.intelsat.com/fleetmaps/co...1002-359s3.jpg
    ..si oricum semnalul e slabut pe 12723 Mhz fata de celelalte transpondere

  6. #1881
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    298
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai in 12723MHz este ridicat de Digi...
    Poate este o problema cu linia Constanta - Bucuresti.
    Humax PR-HD2000C, DHT7100, Dreambox 7000, Offset Gibertini OP 80 HH 60E-30W, Invacom 0,3db, Full HD SONY KDL-40W5500, HD Ready SONY KDL-32U3000, SONY HC-96, NIKON D5000, Dune Smart B1, XBOX 360, NAS QNAP 469PRO,  MacMini,  iMac,  iPad2,  iPhone4S.

  7. #1882
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    192.168.0.1
    Posts
    1,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exact asta spuneam si eu ieri. Se pare ca au pus baietii mana pe matura si au dat zapada jos de pe farfuria de uplink, caci azi e ok.
    Semnal pe 12723 eu am 14,2 db cu antena de 41 db gain, un TP destul de bun deci, nu slab.

    Posibil pe antene mici sa fie slab...

  8. #1883
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,682
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am observat ca exista doua tipuri de receptoare NA1000HD unul cu cititorul de card in fata si unul cu cititorul in spate.Stie cineva daca interiorul e la fel sau e diferit ?
    Nu inteleg de ce nu au pus alt nume daca tot sant diferite (cel putin ca aspect)

    Trimis de pe al meu Philips_S326 folosind Tapatalk



  9. #1884
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    73
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gymi View Post
    Am observat ca exista doua tipuri de receptoare NA1000HD unul cu cititorul de card in fata si unul cu cititorul in spate.Stie cineva daca interiorul e la fel sau e diferit ?
    Nu inteleg de ce nu au pus alt nume daca tot sant diferite (cel putin ca aspect)

    Trimis de pe al meu Philips_S326 folosind Tapatalk
    Ce te intereseaza mai exact? Daca memoriile flash sunt identice?

  10. #1885
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vineri am semnat un nou contract si am primit un nou receptor si smartcardul aferent. La aceasta ora receptionez pe toate canalele criptate: "Smartcard neimperecheat. (26)" Am sunat la "*500", operatorul m-a aburit, reprezentantul companiei cu care am semnat nu mai raspunde la telefon.

  11. #1886
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dă-i reinitializare din Digicare și tine-l pe TVR1 parca.

  12. #1887
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rpintea View Post
    Dă-i reinitializare din Digicare și tine-l pe TVR1 parca.
    multumesc, serviciul nu apare a fi fost inregistrat

  13. #1888
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

  14. #1889
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    s-a rezplvat, astazi a aparut in Digicare receptorul si cartela, reinitializarea m-a indrumat catre "*500", iar operatorul mi-a zis sa pun pe TV1000, in cca doua minute s-a activat. Omul sfinteste/spurca locul.

  15. #1890
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai multe programe de pe digi satelit sunt down, cel putin la mine.. tvr1, b1 etc nu cred ca e de la mine. Se confirma ? 21:45

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Probleme cu 12527 la DigiTV
    By adipopa in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 14
    Last Post: 29th November 2006, 17:58
  2. www.digitv.ro
    By rpintea in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 20
    Last Post: 24th July 2006, 06:30
  3. ATV pe TP4 12527
    By Cothy in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 16
    Last Post: 11th March 2006, 15:54
  4. TP4 12527
    By galagonya in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 29th December 2005, 22:49
  5. "BOMBA" A FOST LANSATA: TP4 - 12527 / H / 27500
    By rpintea in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 74
    Last Post: 14th July 2005, 11:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top