Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: AJUTOR!!!

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Slobozia
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default AJUTOR!!!

    Am pus o antena pe Hot Bird si pe W2. Mi-am montat un comutator Disecq si habar n-am sa-l folosesc. Asa se face ca in momentul de fata am acces doar la canalele de pe HotBird pt ca cele de pe W2 nu merg. Daca schimb cablurile din Disecq pot sa vad W2 dar raman fara HotBird! Poate cineva sa ma ajute? Mentionez ca receiverul este un M-Tech EM100 FTA din 2002 si are prin meniu ceva legat de Disecq, dar nu reusesc sa-i dau de cap!
    Cipy

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aloci in meniul receptorului cele doua intrari Diseq: 1 (sau A) pentru un satelit si 2 (sau B) pentru celalalt - tinind cont de cum ai bagat cablurile de intrare din LNB-uri in comutator.
    SHALOM

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Slobozia
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am facut si chestia asta si nu se intampla nimic!
    Cipy

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi cum sint puse Lnb-urile,Hotbird sa fie pe mijloc si Diseq CA il reglezi,ptr. EutelsatW2 pui celelalt LNB in partea dreapta daca privesti din spatele antenei si sa fie pe DiseqCB,il reglezi si pe asta si...ai terminat.Bafta
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Slobozia
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa sunt puse...exact cum spui tu! Si in meniul receiverului am pus HotBird pe Diseqc A si pe W2 la Diseqc B. Problema e ca eu am acces doar la HotBird...despre W2 imi spune ca nu are semnal...desi daca fac o schimbare de cabluri merge W2 si se opreste HotBird. Receiverul mai are in meniu la Diseqc o chestie "Semnal Ton' (parca) unde pot alege intre doua valori: 0, 1 sau oprit.
    Cipy

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cred ca e defect comutatorul.iar chestia aia cu ton este pentru reglatul antenei.iti face beep-beep
    boy2good

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inseamna ca problema vine ori din comutator ori din setarea Diseq-lui ptr ca nu decupleaza o parte si culpeaza cealalta,nu am lucrat cu un asemenea receptor si nu stiu ce inseamna...(o chestie "Semnal Ton' (parca) unde pot alege intre doua valori: 0, 1 sau oprit.)
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Slobozia
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OK! Eu va multumesc la toti pt raspunsuri. O sa mai incerc!
    Cipy

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cipy_1982
    Asa sunt puse...exact cum spui tu! Si in meniul receiverului am pus HotBird pe Diseqc A si pe W2 la Diseqc B. Problema e ca eu am acces doar la HotBird...despre W2 imi spune ca nu are semnal...desi daca fac o schimbare de cabluri merge W2 si se opreste HotBird. Receiverul mai are in meniu la Diseqc o chestie "Semnal Ton' (parca) unde pot alege intre doua valori: 0, 1 sau oprit.
    Semnal ton e un semnal de 22kHz
    SHALOM

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Timisoara
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mane vezi ca la EmTech cand esti in setarile de satelit trebuie sa memorezi de fiecare data daca faci o modificare adica daca spui la Hotbird DiSEcQ 1 sau A imediat dai OK sa memoreze apoi treci la W2 si faci si acolo modificarea si dai OK. Altfel nu tine minte.
    TM-Ant. Kovosat 1.4M, LNB MTI 0.8dB, Echostar AD-3600-IP VIACCESS, FreeCAM 2-20, Season Interface, Digisat Pro, Satlook Micro+, etc.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Slobozia
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stiu si asta! Asa am procedat!
    Cipy

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    baia-mare
    Posts
    370
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ cipy_1982 ai un pm

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bonou2
    @ cipy_1982 ai un pm
    Secretos mai esti...vezi sa nu spui cumva si la altii ca-i belea
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Slobozia
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare1 Am incercat tot ce mi-ati spus voi aici (si va multumesc pt toate sugestiile) dar tot nu merge!...Ce dracu' sa aibe?!? Se poate sa fie defect comutatorul? Sau sa nu fie compatibil cu receiverul?
    Cipy

  15. #15
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E posibil sa fie defect si comutatorul , daca ai posibilitate sa incerci cu alt receiver ar fi bine.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ajutor
    By bmihai500 in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 23rd November 2006, 11:31
  2. ajutor
    By isr2002 in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 28th February 2006, 01:31
  3. va rog frumos ajutor ajutor dbox1
    By gargarita in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 23rd December 2005, 08:54
  4. Ajutor
    By fausta in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 13th June 2005, 16:45
  5. Un pic de ajutor
    By kangoo in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 1
    Last Post: 21st April 2005, 14:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top