Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11

Thread: kaon 570 ajutor

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Romania
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default kaon 570 ajutor

    salutare,
    am incercat tot ce am citit pe forum si totusi nu am reusit.Ajutati-ma cu o lamurire in ceea ce priveste cablul.Din schema am inteles ca trebuie conectati doar 3 pini:2 cu 3,3 cu 2 si 5 cu 5.Restul firelor le tai sau le las?Am gasit un cablu gata facut,dar trebuia inversat 2 cu 3 .Am facut moeificarea si nimic?Ce sa mai incerc?Sunt din Timisoara,poate stie cineva de unde sa iau un cablu bun.Cred ca totusi cablul e de vina.
    Exista vreun soft de verificat daca porturile com functioneaza sau nu sau sa verific daca comunica cu Kaonul?
    VA MULTUMESC
    CIAO!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu trebuie sa tai nici un cablu...dar mai da si tu niste detalii in ce masura nu comunica intre ele...s.a.m.d...ce face ...cu ce ai incercat sa-l scrii...
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

  3. #3
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cablu nulmodem se gaseste la magazinele de calculatoare sau de piese electronice , eu personal am cumparat de la www.vitacom.ro

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Romania
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am oprit Kaonul,am conectat cablul,am strans suruburile,am pornit kup230exe,am apasat space,a intrat in engineering mode,am incarcat fisierul cu HW coresp ptr varianta mea si am asteptat si nimic.
    Ulterior am tot repetat si nimic.Asa am ajuns la concluzia ca ar fi cablul de vina.O sa merg la vitacom sa iau unul nou.
    Multumesc
    Ciao

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai Kaonul ala mai trebuie si pornit dupa engineering mode frate, altfel cum vrei sa iti scrie softul daca nu este alimentat cu tensiune?

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Romania
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default

    scuze,bineinteles ca l-am pornit dupa,nu sunt chiar atat de incepator.Doar am omis sa scriu asta.Daca are cineva o idee cum pot verifica daca comunica Kaonul cu computerul,ajutati-ma,va rog.
    Ciao

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    PRIN PREAJMA
    Posts
    1,248
    Posts Thanks / Likes

    Default reply

    Testeaza folosind sunny key loader.Incerci sa-i incarci niste chei cu sunny key loader.Deschizi programul asta-clic file-clic open file-selectezi kaon sunny soft cam-clic download si pornesti receptorul.Ar trebui ca circa 10 secunde sa vezi pe calculator cum se deruleaza incarcarea.
    Daca nu se intampla nimic vezi ca portul com sa nu fie blocat software de alte aplicatii cum ar fi un telecomanda de la un tv-tuner.
    Ia de aici key-loader ( functioneaza chiar si peste softul original):
    http://sat-key.org/forum/viewtopic.php?t=48212

    "Say hello to my little friend"

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Romania
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare,
    am fost la vitacom,cablul nullmodem care il aveau ei si pe care l-am cumparat are o mufa mama DB9 si una DB 25(cu 25 de pini).Este ok sau nu?Ei spuneau ca alt tip de cablu null modem nu exista!Am gasit si cu 9 pini identic cu ceea ce cumparasem eu dar ii spune cablu 1/1 sau 1 la 1 ,cred ca nu este bun.
    Rugaminte ,ce sa fac sa rezolv problema?
    Pot folosi cablul nullmodem de mai sus,sau pot modifica cablul 1 la 1?
    Sau le arunc si mai caut?
    Multumesc
    Ciao

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mergi la Vitacom (sau in alta parte) cumpara doua mufe mama DB9 si 2-3 metri de cablu cu 8 sau 9 fire si il confectionezi singur. Lipesti firele in felul urmator:

    2-3; 3-2; 4-6; 5-5; 6-4; 7-8; 8-7. (1-9; 9-1) - optional

    Mai simplu de atat nu exista. Daca nu reusesti, lasa-te, mergi la un "profesionist".

  10. #10
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca la Telezimex . Cei de la Vitacom sint afoni daca afirma ca nu exista cablu DB9-DB9 , cablul pe care ti-au oferit-o ei nu se poate folosi in cazul tau .

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Romania
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc tuturor,
    s-a rezolvat situatia.
    Ciao

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Kaon k 570 Ajutor
    By Ioji in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 10th June 2006, 06:35
  2. ajutor kaon fta
    By lacusta in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 27th January 2006, 20:26
  3. ajutor kaon 570 KSC
    By zicco9 in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 5th January 2006, 04:14
  4. Ajutor Kaon de la Focusat
    By nakovn in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 4th November 2005, 11:10
  5. KAON 570 HCI PVR sau KAON 570KSC
    By Danny7 in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 2nd January 2005, 17:57

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top