Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Brasov
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default Help receptie internet DVB

    Salut,

    Am nevoie de o mana de ajutor: nu reusesc sa dau jos nimic prin ProgDVB cu FileGrabber, ma poate ajuta cineva cu o frecventa si celelalte date? Deocamdata sunt pozitionat pe Hotbird (din Brasov), antena 1.3 m offset, lnb 0.3, Pinnacle PCTV CI (o groaza de bani , nu stiu daca a meritat), ProgDVB 4.44.2, Filegrabber.module 1.2.1, Pid Scanner Ver 1.0, ultimul nu am idee cum functioneaza, am incercat diferite setari la pid si nimic, nici un rezultat

    Va multumesc.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    519
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca skynet ,citeste forumul sunt mai multe metode si discutate in amanunt.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Other Not Shown
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai bine schimba satelitul(de pe HOTBIRD nu ai ce da jos!). Pe Hotbird nu sunt provideri de pe care sa poti downloada ceva sunt doar pt update-uri la receivere. Poti incerca pe Astra(19,2E) unde sunt mai multi provideri de unde poti downloada. Pentru a putea downloada ceva iti trebuie dll-ul pid scanner pe care il pui in directorul modules(ProgDVB) cu ajutorul caruia scanezi pid-urile pentru canalele respective. Pid-urile respective le introduci in FileGraber dupa care poti downloada in voie. Eu insa iti recomand sa folosesti SkyNet-ul deoarece este mult mai bun decat File Graber-ul iti poate oferi mai multe optiuni (poti edita ce fel de fisiere vrei sa download-ezi) si pe langa asta se poate folosi si independent de ProgDVB. Iar daca vrei download in adevaratul sens al cuvantului adica mai multi Giga pe zi muta antena pe EutelsatW3 pe EON si foloseste FDSReceiver(iti garantez eu ca nu vei regreta).
    P.S.: Vei regreta poate doar momentul cand se va desfiinta inca un stream.
    Bafta la configurat!

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Brasov
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru informatii, nu aveam idee ca pe hotbird nu e nici un stream, problema e ca am avut un buget cam mic cand mi-am luat antena si am luat doar o antena fixa, nici macar de o montura nu mi-au ajuns banii . oricum luni ma duc sa-mi iau o montura si sa remontez antena. Inca o data va multumesc pentru informatii.

    Bafta

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    154
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca tot s-a adus vorba.
    Am orientat antena pe W3 7E , selectat Europe Online W3 7E C12, semnal 80%, fdsreceive deschis am selectat ip-ul dvb 192.168.238.238, start am astepta si nimic.
    Am citit '' How to" , paginile de la adresele de mai sus.
    Aveti o idei unde este eroarea?


    Ps: La setup4pc - data service,, Mac Addres: 00 00 .. .. .. .. "
    setup4pc - sttistics: Unicast IP:0. 0. 0. 0.

    Acestea trebuie sa fie sau trebuiesc chimbate?

    Unul din motive pentru care mi-am luat antena este si pt. a downloada si ar fi pacat sa nu reusesc.

    Multumesc anticipat
    hyundai ss2. 1.5m, INVACOM 0.3db v-box II

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    154
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca tot s-a adus vorba.
    Am orientat antena pe W3 7E , selectat Europe Online W3 7E C12, semnal 80%, fdsreceive deschis am selectat ip-ul dvb 192.168.238.238, start am astepta si nimic.
    Am citit '' How to" , paginile de la adresele de mai sus.
    Aveti o idei unde este eroarea?


    Ps: La setup4pc - data service,, Mac Addres: 00 00 .. .. .. .. "
    setup4pc - sttistics: Unicast IP:0. 0. 0. 0.

    Acestea trebuie sa fie sau trebuiesc chimbate?

    Unul din motive pentru care mi-am luat antena este si pt. a downloada si ar fi pacat sa nu reusesc.

    Multumesc anticipat
    hyundai ss2. 1.5m, INVACOM 0.3db v-box II

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    verifica daca la setup4pc ai selectat serviciul eol...si tp 11449 (daca nu ma insel)

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La setup4pc trebuie sa ai bifat " Europeonline:Eutelsat W3 7E C12 ".
    Daca setezi pe acest canal o sa-ti mearga sigur.
    Pentru ca sa functioneze si SkyNet-ul fara probleme trebuie sa intri la DataServices in Setup4pc unde trebuie inlaturate toate pidurile in afara de 1041, 785, 786. Pidurile respective sunt aferente tot canalului europeonline (trasnponder 11449 V).
    Bafta!

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    154
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La setup4pc am bifat Europeonline:Eutelsat W3 7E C12, am sters toate pidurile inafara de 1041, 785, 786.
    hyundai ss2. 1.5m, INVACOM 0.3db v-box II

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    519
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi sa nu ai mac 00 00 00 00 00 00

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    154
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am reinstalat si nu mai am mac 00 00 00 00 00 00 ( am ss2 v2.3 4.2.1.1, anten mobila, pozitioner v-box II)

    Am orientat antena pe W3 7E , selectat Europe Online W3 7E C12, 11449, V, 27500, semnal 80%, fdsreceive deschis am selectat ip-ul dvb 192.168.238.238, start am astepta si nimic.


    De trei zile ma chinui si nu mai dau de capat. Daca cineva are mai multe idei... cum, ce ati instalat poate am gresit eu undeva. (robinmaximuss*yahoo.com)
    hyundai ss2. 1.5m, INVACOM 0.3db v-box II

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problemele care le ai pot aparea si din cauza ProgDVB-ului. Astfel daca ai avut pornit ProgDVB-ul l-ai oprit si apoi ai pornit FDSReceiver-ul normal ca nu a mers nimic. Astfel daca ai pornit ProgDVB-ul trebuie sa dai shut down sau restart inainte de a porni download-ul cu FDSReceiver. Altfel n-o sa-ti porneasca fluxul de date. Apropo ca sa vezi daca functioneaza bine poti da Statistics la Setup4pc si dupa cateva secunde daca totul este bine o sa ai ceva miscare pe ecran (cresc niste valori care reprezinta fluxul de date).
    O alta problema ar putea fi blocarea placii, dar asta nu cred ca e din moment ce ai folosit placa pe Hotbird. Iar cu driver-ele noi nu se mai poate bloca.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    arround the world
    Posts
    198
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau daca ai un firewall pornit, iar nu-ti va merge. Inchide sau fa-i disabled la firewall
    offset 90 Al Hispasat, offset 1.30 Al, SS2, invacom alb, Dream500, Act 18'', VBoxII

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    154
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ar putea sa fie placa blocata, progranele tv functioneaza( placa Europe Online, 4.2.1.1)? Sa dau un format calculatorului si sa reinstalez?
    hyundai ss2. 1.5m, INVACOM 0.3db v-box II

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. receptie sateliti
    By ciortuz in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 30th June 2006, 21:45
  2. TV Cabo-receptie
    By dannic in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 17th March 2006, 11:24
  3. receptie tps
    By aklik in forum RDI - Satelit
    Replies: 7
    Last Post: 30th January 2006, 14:47
  4. receptie prima tv
    By nelu_tzu in forum RDI - Satelit
    Replies: 9
    Last Post: 23rd September 2005, 18:04
  5. receptie ant 60 cm
    By dio in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 30th June 2004, 13:43

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top