Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: strong blocat

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default strong blocat

    Am un STR4355EVO pe care l-am patch-uit. A lucrat foarte bine dar acum cateva zile s-a blocat sau s-a stricat?
    Sta in power, nu mai lucreaza si nu se lasa inchis sau manevrat .Daca il scot
    din priza si-l realimentez incepe cu stand-by(bec rosu) cateva secunde apoi trece in power si aici ramane.
    Stie cineva ,e stricat sau blocat . Aveti vre-o sugestie?
    Multumesc
    Horia

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    HELL or something like that
    Posts
    193
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sta in power adica se aprinde ledul verde? Se vede ceva pe TV sau nu? Nu functioneaza nici telecomanda? Da amanunte!

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ia vezi daca comunica cu pc-ul....incearca sa extragi canalele din el.....sau orice alte setari....

    daca comunica cu calculatorul....incearca cu un DNUP INTEGRA....sa pui soft official....

    am avut si eu unu....si am reusit dupa mai multe incercari sa pun un soft official si apoi primul patch aparut.

    Success!
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  4. #4
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    679
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stai linistit ca s-a stricat sursa, trebuie sa il duci la reparat

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tutu
    Stai linistit ca s-a stricat sursa, trebuie sa il duci la reparat
    posibil...dar nu cred si eu zic sa mai insiste cu Integra sa repuna softul oficial...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sunt de acord cu yang atata timp cat poate extrage din receptor setarile si canalele.....Daca comunica cu pc-ul cu siguranta se poate face cu INTEGRA!
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [quote="maricmanu"]Sta in power adica se aprinde ledul verde? Se vede ceva pe TV sau nu? Nu functioneaza nici telecomanda? Da amanunte![/quot
    Am revenit dupa o saptamna acasa ,va multumesc pentru dorinta de a ma ajuta.
    Am reusit sa intru in dialog cu str ,adica am realizat restore ,apoi am reinstalat softul original. Acum pot sa-l comut rosu-galben dar nu da nici un semnal. Pot dialoga cu el doar pe calculator.

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    horia11 :
    Acum pot sa-l comut rosu-galben dar nu da nici un semnal.
    intra in menu,si verifica fregvente-le sa fie cele corecte,de pe satelit-ul respectiv.
    __________________________________________________ _________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 5...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. STRONG 4401 BLOCAT HELP!!!
    By GRADINARIU ION in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 12th June 2006, 23:17
  2. STRONG 6125 BLOCAT
    By duhuletz in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 15th March 2006, 11:49
  3. strong blocat
    By horia11 in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 5th March 2006, 00:01
  4. STRONG 6355 CI BLOCAT
    By hascu in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 23rd February 2005, 09:18
  5. STRONG 6125 BLOCAT
    By duhuletz in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 5th January 1970, 00:12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top