Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default daca mai este cineva cu Digiquest

    Daca mai are cineva Digiquest8000SCI il rog sa ma caute ptr schimb de experienta

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: daca mai este cineva cu Digiquest

    Quote Originally Posted by gabeetzuu
    Daca mai are cineva Digiquest8000SCI il rog sa ma caute ptr schimb de experienta
    cred ca merge soft de KAON H/W 12.01.A5

    vezi pe RDI ROMANANA e topic pare de KAONuri vezi pe acolo cum se schimba softul. Pune ultimul bin la care am pus link ca merge si CABO cu el.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Post digiquest 8000sci

    Quote Originally Posted by gabeetzuu View Post
    Daca mai are cineva Digiquest8000SCI il rog sa ma caute ptr schimb de experienta
    ai rezolvat ceva cu acel digiquest? ca am si eu unul si vreau sa il modific si eu? ce patch ai folosit? mici indicatii imi poti da si mie plz? nu am umblat cu kaon sau digiquest?merci frumos!
    La inceput de drum totul este greu.Avem nevoie noi incepatorii de ajutorul vostru al specialistilor.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gobi2000 View Post
    mere si soft truman 5518 pach shared
    Nu te supara , soft Truman pt Kaon ?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gobi2000 View Post
    exact dar cu jtag
    Ai probat ? Corect cred ca ar fi fost : '' Ajungi la j-tag daca incerci sa incarci soft Truman in Kaon '' . Daca ma insel te rog sa ma scuzi .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Daca stie cineva Diablocam cu Humax HD2000...este OK?
    By liniuta in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 23rd November 2006, 07:38
  2. Pentru RZ daca este din Brasov, daca este altcineva din Bv
    By adryan_mircea in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 7th November 2005, 19:54
  3. Replies: 7
    Last Post: 1st November 2005, 16:18
  4. ...?..Daca stie cineva....?....
    By Bogdanel in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 17th March 2004, 15:13

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top