Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4

Thread: Ajutor

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor

    Am un STR4355EVO pe care l-am patch-uit. A lucrat foarte bine dar acum cateva zile s-a blocat sau s-a stricat?
    Sta in power, nu mai lucreaza si nu se lasa inchis sau manevrat .Daca il scot
    din priza si- realimenteze incepe cu stand-by(bec rosu) cateva secunde apoi trece in power si aici ramane.
    Stie cineva ,e stricat sau blocat . Aveti vre-o sugestie?
    Multumesc
    Horia

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie sa restaurezi firmware original cu Dnup Integra("forteaza" instalarea softului original)....gasesti in sectiunea Strong....dar daca ai Concord pe el ..nu stiu ce sa zic..
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default str4355evo blocat

    Quote Originally Posted by yanq
    Trebuie sa restaurezi firmware original cu Dnup Integra("forteaza" instalarea softului original)....gasesti in sectiunea Strong....dar daca ai Concord pe el ..nu stiu ce sa zic..
    Am fortat instalarea softului original,nu vrea. Am incercat si cu restore Concord,nu misca...
    multumesc oricum

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: str4355evo blocat

    Quote Originally Posted by horia11
    Quote Originally Posted by yanq
    Trebuie sa restaurezi firmware original cu Dnup Integra("forteaza" instalarea softului original)....gasesti in sectiunea Strong....dar daca ai Concord pe el ..nu stiu ce sa zic..
    Am fortat instalarea softului original,nu vrea. Am incercat si cu restore Concord,nu misca...
    multumesc oricum
    ..vezi ca procedura cu DnUp Integra porneste cam la 45-60 secunde dupa ce ii dai comanda....asa ca mai inceraca si fii rabdator...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ajutor
    By bmihai500 in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 23rd November 2006, 11:31
  2. ajutor
    By isr2002 in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 28th February 2006, 01:31
  3. va rog frumos ajutor ajutor dbox1
    By gargarita in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 23rd December 2005, 08:54
  4. Ajutor
    By fausta in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 13th June 2005, 16:45
  5. Un pic de ajutor
    By kangoo in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 1
    Last Post: 21st April 2005, 14:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top