Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Germany
    Posts
    171
    Posts Thanks / Likes

    Default tp 2 PROBLEMEEEEEEEEEEEEEEE

    mai aveti fratilor vreunu probleme cu tp 2 ?
    restul se vad bine doar asta face figuri.cine mai are probleme?
    cred ca luni dimineata ma duc la OPC nu se mai poate

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Timisoara&Germany
    Posts
    204
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine momentan tot ok cu TP2. La ce probleme te referi?
    DIGITV pe HSS-1120NA si Humax Digi+2

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cine ti-a reglat antena?
    SHALOM

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ..in acest moment nu e nici o problema pe TP-uri..toate tind spre absolut (98% ) pe conserva..
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Romania
    Posts
    340
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A Inceput lumea sa viseze cu ochii deschisi

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Germany
    Posts
    171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am dat un reset si surpriza tp cu max pak si antena 1 nici nu il mai gaseste,in rest totul merge ok.ce so mai fi intamplat

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Germany
    Posts
    171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    antena este montata de un an si pina acum sa vazut oglinda,acum din senin nu se mai vede.nu stiu ce o fi .daca o fi doar la mine e chiar curios.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pely66
    am dat un reset si surpriza tp cu max pak si antena 1 nici nu il mai gaseste,in rest totul merge ok.ce so mai fi intamplat
    Antena 1 este pe 12723....verifica daca ai semnal pe acest TP...scaneaza-l manual...12723 e foarte sensibil la inclinatia LNBului...fata de celelalte TPuri de la DigiTv...daca pe celelalte frecvente ai semnal bun incearca sa rotesti usor LNBul si s-ar putea sa obtii semnal bun si pe 12723.
    Pe de alta parte..am intalnit LNBuri Strong care nu aveau semnal pe aceasta frecventa (deci defecte)....asa ca verifica LNBul...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    748
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pely66
    antena este montata de un an si pina acum sa vazut oglinda,acum din senin nu se mai vede.nu stiu ce o fi .daca o fi doar la mine e chiar curios.
    Am avut si eu ceva similar... acum vreo 2 saptamani am dat un factory reset la conserva... si am avut surpriza ca la scanare sa nu vada TP2. Cand am incercat sa il scanz separat a dat "failed". Am resetat de vreo cateva ori conserva, am inchis-o din spate... ca pana la urma sa mearga (si asta fara sa umblu la antena). Precizez ca inainte de resetul initial mergea fara probleme pe TP2.

    Adrian.

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ESTE CLAR CA APAR SI VOR APARE PROBLEME...DIGI TREBUIE SA SCOATA NOUL REC...HUMAX CU NAGRA INCORPORAT SAU CE DRAK DE REC O FI... NUMA SA-L LANSEZE ODATA altfel..vor apare pierderile incet.... dar sigur
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

  11. #11
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,599
    Posts Thanks / Likes

    Default

    zmeura:
    Ieri,la un reset la un 1160 cu ultimul soft,nu mi-a gasit primul TP.I-am dat reset deoarece am vrut sa bat frecventa de la CTN si imi dadea Fail
    zmeurica tata, tu vrei sa te uiti la canale de muzica serioase?!? da' un' te crezi tu?!? mars inapoi la tv kaka lumea si iuu ....

    ****re interactiva....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top