Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    vaslui
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default cum deblochez un receptor dbox cu cod personal????

    caut o solutie sa deblochez un cod personal la un receptor dbox format din patru cifre.

  2. #2
    Bunic Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Baga o Imagine

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: cum deblochez un receptor dbox cu cod personal????

    Quote Originally Posted by gheorghita
    caut o solutie sa deblochez un cod personal la un receptor dbox format din patru cifre.
    daca e dbox1 scoate-l din priza, tine apasate cele 3 butoane de pe panoul frontal si baga-l in priza tinind apasat pe ele pina apare pe display ERASE.

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    764
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai incercat cu 0000

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    vaslui
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da este dbox2,am incercat cu 0000,dar nu merge acuma incerc prin apasare celor 3 taste,si va dau un raspuns.va multumesc mult!!!!

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    764
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gheorghita
    da este dbox2,am incercat cu 0000,dar nu merge acuma incerc prin apasare celor 3 taste,si va dau un raspuns.va multumesc mult
    Pune alt soft si te-ai rezolvat

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    vaslui
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    unde gasesc soft,si cum il introduc??? :!:

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gheorghita
    unde gasesc soft,si cum il introduc?
    http://www.ump2002.net/
    si il introduci cu boot manager.Progul e tot acolo.

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    vaslui
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cind porneste scrie betanova 1.3,nu l-am rescris niciodata,ce cablu folosec?vreau o cofiguratie de cablu.

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    764
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gheorghita
    cind porneste scrie betanova 1.3,nu l-am rescris niciodata,ce cablu folosec?vreau o cofiguratie de cablu.
    Pai Boxa mai are softul original ? Hm, vezi aici, si incepe cu cititul http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=33963

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    vaslui
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu este un cod pentru resetarea codului personal la valoarea 0000?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cumpar receptor Dbox-II
    By nicco in forum Shop
    Replies: 0
    Last Post: 3rd August 2005, 21:12
  2. cum deblochez un receptor dbox cu cod personal????
    By gheorghita in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 4th January 1970, 22:29

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top