Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default Intrebare: configuratie sistem

    Am o intrebare: am o place de baza Gigabyte cu chipset i845 care suporta procesoare HT la 533 mhz cu procesor Cel 2000mhz. am o placa video entry: radeon 9000 tot de la gigabyte. nu de mult am intrat in lumea antenelor si ss2. ma pasioneaza extrem HDTV-ul si mai ales gandul ca incepand cu anul viitor o sa avem mai multe emisiuni, chiar emisiuni FTA (pro7 si RTL cu Formula 1 si altele) cu HDTV. Cu codecul Cyberlink pot sa vad si acum Euro1080(cand este free) si HD Forum insa dupa un timp controler-ul grafic se reseteaza si imi da o eroare si din acel moment imaginea din calc nu mai merge. prea multi bani pentru un upgrade nu am dar m-am gandit la rate. Intrebarea este: ce calc sa cumpar ca sa fie HD TV ready? M-am gandit sa-mi schimb placa si procesorul pe o placa Asus Socket A cu un procesor AMD XP 3000+ sau chiar AMD 64, cu o placa vide GeForce FX 5700 si 512 MB Ram. Ce ziceti voi? Placa GeForce 5700 pt. ca dupa cum am auzit aceste placi au decodoare mpeg-2 hard, si merg mai bine in aceasta privinta decat placile ATI. Este adevarat? Ce experiente aveti? Ce ziceti ce configuratie sa cumpar ca sa-mi mearga perfect inregistrarea si vizionarea emisiunilor HD? Si desigur sa fie cat mai ieftin

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    parerea mea e sa iti pui o placa de baza adevarata de la asus, vinde celeronul care e o chestie naspa pune un nortwood nu un prescot care se incinge. eu am geforce 5700 si e beton. ffimp baga memorie cel putin 512.
    si eu cred ca totul va fi ok

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fereste-te de nvidia, iti spun din propria experienta. Ca sa te convingi ca nu sunt singurul care are parerea asta, intra pe www.3dchipset.com unde o sa vezi ca noua serie de gpu-uri nvidia are probleme EXACT la partea de decodare mpeg.
    Nu numai nvidia stie mpeg hardware, si ati si matrox fac asta, si mult mai bine.
    Tot ce pot sa-ti spun e ca pe sistemul meu, hdtv-ul merge perfect, cu grad de ocupare aprox 55%, cu Cyberlink in MyTheatre in generic mode.
    Foarte importante sunt filtrele, Cyberlink mi se pare cel mai bun, dar atentie, exista variantele 4,5 si mai nou 6 + ATI-Cyberlink.
    Intr-adevar Celeron sucks big time, scapa de el. De HT nu stiu daca o sa te bucuri cu ss2-ul.
    In afara de ce ti-am spus, gandeste-te ca mai faci si altceva pe pc, si nu o sa regreti ca ai ati cand o sa te joci la half life 2.
    Pt. review-uri intra pe www.tomshardware.com

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    placa de baza cu cipset nvidia 2 (an35n-ultra) placa video ge4mx128m ram
    functioneaza perfect pe hdtv.fara blocaje sau altele.parerea ema ca e de la so shi de la proc..

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. configuratie calculator pt.ss2
    By ziggi in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 12th February 2006, 10:27
  2. WINLIRC Configuratie
    By Maidanezu in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 21st October 2005, 20:29
  3. Configuratie minima SS2
    By mm7163 in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 18th October 2005, 15:20
  4. Configuratie PC pentru novice
    By dacianfh in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 10th January 2004, 20:07
  5. configuratie ptr.ss2
    By est in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 25th August 2003, 14:40

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top