Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default Osciloscoape digitale DPO (Digital Phosphor Oscilloscopes)

  Compania RomTek Electronics SRL, unic distribuitor Tektronix pentru România şi Republica Moldova, a lansat în România noua serie de osciloscoape digitale DPO (Digital Phosphor Oscilloscopes) Tektronix DPO4000 şi DPO7000, la 3 martie 2006.

  Martin Storch – Partner Business Application Specialist a prezentat ultimele două aparate din seria osciloscoapelor DPO Tektronix, în cadrul unei prezentări organizată în sala de conferinţe Nova Bank din Bucureşti. Produsele “reprezintă o mutaţie unică
  şi radicală în domeniul acestor echipamente de măsură”, a spus Storch.

  “DPO4000 şi DPO7000 produc o mutaţie în conceperea şi construirea de echipamente de acest gen, prin caracteristicile sale unice: funcţia de control şi analiză ”Wave Inspector”, interfaţa activă TekVPI pentru sondele de măsură, banda de frecvenţă de până la 2,5 GHz, rata de eşantionare de până la 10 GS/s, lungimea înregistrării până la 10 milioane de eşantioane”, a mai spus specialistul german.

  În opinia lui Florentin Gheorghiu, director general RomTek SRL, “Tektronix este cu adevărat lidrul în acest gen de echipamente şi ceilalţi încearcă să ţină pasul”. ”Noi [Romtek, n. red.] suntem Gold sau Platinum partener pentru distribuţia acestor catogorii de produse pentru Tektronix”, potrivit declaraţiilor lui Florentin Gheorghiu.

  Colaborarea dintre cele două companii are o istorie de 7-8 ani, Romtek fiind un “partener solid al Tektronix”, a mai precizat Gheorghiu.

  Lansarea osciloscoapelor DPO4000 şi DPO7000 pe piaţa românească a avut loc la doar câteva săptămâni de la prezentarea acestor produse în premieră mondială.

  Firma RomTek Electronics SRL este distribuitorul autorizat pentru România şi Republica Moldova al unor firme din industria echipamentelor de test, măsură şi monitorizare (Tektronix, Digital Lightwave, Tempo).

  Gama de produse comercializate de RomTek Electronics SRL cuprinde: instrumentaţie; analizoare de protocol pentru comunicaţii; analizoare pentru reţele optice; analizoare RF / Wireless / LAN / Cable; echipamente de masură pentru sisteme audio/video.

  Tektronix este o companie cu sediul în Portland, Oregon, SUA, cu o istorie de 60 de ani în domeniul aparatelor de măsură şi echipamentelor de monitorizare şi de comunicaţii care a realizat în ultimul an vânzări de un miliard de USD în toată lumea.

  Compania are reprezentanţi în Europa de la ţările baltice până la România şi Bulgaria. Produsul DPO este o inovaţie în domeniu, fiind lansat în mod oficial în lume la 14 februarie 2006 şi care a înregistrat deja vânzări de 5000 de bucăţi, potrivit lui Martin Storch, Partner Business Application Specialist al Tektronix.

 2. #2
  Gold Member Expert
  Join Date
  Jan 2005
  Location
  ALBA_IULIA
  Posts
  3,739
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Mie personal nu a-mi plac osciloscoapele digitale.Am unul la lucru Tektronix TDS 340 100Mhz digital si unul analogic UNAOHM G4020 20 Mhz.Al folosesc numai pe cel analogic.Cele digitale au o imagine cu un fel de antarziere . 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. Replies: 0
  Last Post: 1st November 2006, 23:52

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top