Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: SkyStar2

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default SkyStar2

    Va salut pe toti chiar daca demult timp urmaresc vestile pe site si ma bucur ca existati.

    Am bineinteles si o intrebare, am o placa ss2 si dupa instalarea plugins, la selectarea canalelor cr***tate ingheata imaginea plus de aia la radio pierd semnalul dupa pornirea postului respectiv.

    in rest am un 4125 evo la care nu stiu sa introduc aes.

    sper ca nu v-am deranjat cu prea multe prostii.

    Salut din Timisoara

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    420
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate ne spui si ce program de vizionare folosesti.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default SkyStar 2

    ProgDVB.

    Multumesc anticipat.

  4. #4
    Invisible Man Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu ai mentionat ce pluginuri folosesti !
    totusi
    incearca cu s2emu 1.2.1 la pugins + softcam la zi ; codec cyberlink, si tre' sa mearga !

    dupa ce te lamuresti incearca AltDVB 2.1 !
    merita !

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    420
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai ProgDVB impreuna cu ce ti s-a recomandat sa ai la PLUGINS trebuie sa-ti mearga fara nici o problema. Pentru inceput lasa ProgDVB-ul cu setarile cu care s-a instalat el .Ma refer la filtrele grafice. Dupa aceasta prima etapa poti sa-i mai adaugi si alte codec-uri si sa incerci alte combinatii de filtre grafice. Oricum cu ProgDVB-ul trebuie sa mearga pe orice configuratie PC si cu orice varianta de Windows incepand cu Win 98 .Eu am vazut canale codate chiar si pe un AMD la 350MHz .

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default SkyStar 2

    Multumesc frumos, codec cyberlink, si AltDVB 2.1 de unde le fac download ?


  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    cand pe unde
    Posts
    110
    Posts Thanks / Likes

    Default

    a mai fost pus de ********* mai citeste in stanga si dreapta ca nu ai decat de invatat
    http://www.********.ro/upload/AltDVB-...ller.part1.rar
    si http://www.********.ro/upload/AltDVB-...ller.part2.rar
    asta e in limba romana instalul si are tot ce trebuie

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc , si sincer sorry !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. SkyStar2
    By pragam18 in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 2nd July 2006, 16:28
  2. plz help skystar2 tv pci
    By shehbaz in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 20th March 2006, 17:24
  3. Nu mai am SkyStar2
    By Unuseroarecare in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 22nd October 2005, 01:31
  4. dvb skystar2
    By pioneer lhr in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 7th September 2005, 11:45
  5. SkyStar2 vs Win x64
    By clauss in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 24th February 2005, 20:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top