Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: Si totusi?

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Brasov
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default Si totusi?

    De unde pot sti ce grafuri foloseste in optiunea basic? Se pare ca alea sunt cele optime. Versiunile vechi se misca beton , iar asta nou ( 2.1) e super ,da merge greu si crapa cam des...
    Daca intru si cu pip,merge dar nu mai pot trece inapoi pe main..acolo crapa.
    Apropo, dscaler merge dar face oaresce dungulite la fazele de actiune.
    Bv-Ro,1.5Al,Invacom0.3db+ss2+Echosmart792

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Horatiu,

    Daca vrei sa meraga bine sau daca vrei sa vezi ce filtre are incluse un anumit grapf, incarca sa il deschizi cu graphedit (il gasesti la altdvb2.1 in folder-ul graphs sau pe net). Eu am creat cu el un graph Cyberlink si crede-ma ca merge perfect (nu are ghosting ca Elecard-ul, consuma putin si se aude perfect). Dar pentru Cyberlink iti trebuie instalat PowerDVD (se instaleaza cu tot cu codec-uri si e pe deasupra si un DVDplayer bun). Asa ca incearca cu Graphedit (de la optiunea Graph ->> Insert Filters ->>Direct Show filters) sa adaugi ce filtru grafic care ti se pare tie ca functioneaza cel mai bine. Bafta!
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    cand pe unde
    Posts
    110
    Posts Thanks / Likes

    Default

    horatiu74 ia incearca sa pui la Device-setting-By Driver sa vezi ca asa merge, si la mine daca puneam PIP acolo murea, poate e la fel.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Brasov
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default Nu stiu ce sa mai zic...

    Problema cu pip-ul nu s-a rezolvat..mersi oricum. Daca dau drumul si unui pip si incerc apoi sa schimb programul pe main se blocheaza tot programul si tre sa-l inchid cu not respondig end now.
    Cel mai tare ma enerveaza in schimb ca dupa ce schimb de cateva ori programele in main nu mai am imagine ci doar sunet...deci merg 2-3 sau 5 programe dupa care crapa?
    Bv-Ro,1.5Al,Invacom0.3db+ss2+Echosmart792

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Horatiu
    Imi raspunzi si mie daca te-a ajutat ce ti-am explicat eu?
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Nu stiu ce sa mai zic...

    Quote Originally Posted by horatiu74
    Problema cu pip-ul nu s-a rezolvat..mersi oricum. Daca dau drumul si unui pip si incerc apoi sa schimb programul pe main se blocheaza tot programul si tre sa-l inchid cu not respondig end now.
    Cel mai tare ma enerveaza in schimb ca dupa ce schimb de cateva ori programele in main nu mai am imagine ci doar sunet...deci merg 2-3 sau 5 programe dupa care crapa?
    Si la mine PIP-ul facea probleme...AltDVB 2.1 functiona OK dar cand deschideam un PIP se bloca sistemul si doar cu restart se rezolva...si la fel, m-am chinuit cu grafuri schimbate..etc...pana mi-a venit ideea sa reinstalez driverul Tehnisat (al placii SS2)...de aici era problema...acum si PIP-urile sunt OK...deci merita sa ncerci(ai grija la reinstalare sa nu fie pornit Setup4PC..ca altfel nu poate face dezinstalarea in totalitate)...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Brasov
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default multumesc

    Pana la urma am rezolvat-o...am ales sonic cinemaster si a pornit fara probleme si poticneli! Multumesc toturor si in special lui Altx pentru tot ceea ce face!
    Bv-Ro,1.5Al,Invacom0.3db+ss2+Echosmart792

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Totusi se poate sau nu????
    By aklik in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 11th January 2006, 02:50
  2. Si totusi e necesara concurenta.
    By mediaset in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 19
    Last Post: 4th January 2006, 21:30
  3. Totusi, unde e SuperMegaBOHOHOHOHOMBELE?
    By Merlin in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 28
    Last Post: 14th December 2005, 14:02
  4. X-tra Music ok...totusi...
    By maxx in forum Placi DVB
    Replies: 8
    Last Post: 27th September 2005, 22:40
  5. si totusi Skystar rev 2.6B
    By bogdani in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 15th March 2004, 13:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top