Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default SS2 & WindowsXP 64bit

    Pentru cei care folosesc o astfel de combinatie si au si montura HH. Eu am incercat sa misc montura cu driver-ul lui Mibi dar nu vrea deloc. E ciudat faptul ca driverele instalate sunt ver. 4.3.2 (pentru ca sunt singurele pt 64bit) iau fisieul skynet.sys al lui Mibi este pt 4.3.0 dar sincer in XP pe 32bit mergeau impreuna fara probleme.
    As vrea sa stiu ce combinatie de drivere sa folosesc pentru montura.
    Si mai exista o mica problema. In AltDVB 2.1 acum imi apare Level 1% si Quality 100%. Se poate rezolva si lucurul asta cumva sau este de la drivere?

    Multumesc.
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: SS2 & WindowsXP 64bit

    Quote Originally Posted by abrash43
    ... E ciudat faptul ca driverele instalate sunt ver. 4.3.2 (pentru ca sunt singurele pt 64bit) iau fisieul skynet.sys al lui Mibi este pt 4.3.0 dar sincer in XP pe 32bit mergeau impreuna fara probleme.
    La mine in XP64 driverul pentru SS2 se numeste skynet_amd64.sys si nu skynet.sys ca in XP.
    Tu ai avut skynet.sys in system32\drivers\ ?

  3. #3
    Senior Race Member Teacher
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    BACK|TRACK
    Posts
    469
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La intrebarea asta te asteapta yang cu raspunsul , dar intre timp vezi si aici:http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=59208
    Naturally born racer




  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Bbox - asa cum ziceam eu am montura HH, deci nu poate functiona ok fara drivere crack-uite, asa ca am incercat cele de la diseq18 sau 19 dar nu ma ajuta cu nimic. Fiserul skynet_amd64.sys e cel standard de la drivere sar nu ma ajuta din pacate.

    @SSpeedx - atunci il asteptam cu nerabdare pe Dl. Yang
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pana la 4.3.0 puteai sa pui fara probleme un SkyNet.sys de la o versiune anterioara (4.2.si misca HHul fara probleme....dar din pacate, 4.3.2 nu vrea sa functioneze cu SkyNet.sys de la 4.3.0 (modificat).....se pare ca exista diferente mari in structura fisierului SkyNet.sys intre versiunile 4.3.0 si 4.3.2...probabil de aici si dificultatea modificarii de catre MiBi...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa inteleg ca nu este nici o shansa sa utilizez montura pe win 64bit?
    Nu esista nici o alternativa?
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [quote="abrash43"]@Bbox - asa cum ziceam eu am montura HH, deci nu poate functiona ok fara drivere crack-uite, asa ca am incercat cele de la diseq18 sau 19 dar nu ma ajuta cu nimic. Fiserul skynet_amd64.sys e cel standard de la drivere sar nu ma ajuta din pacate.
    quote]

    Ce am vrut eu sa spun este ca degeaba copiezi fisierul skynet.sys modificat in drivers\ daca el foloseste in continuare skynet_amd64.sys original. Eventual incearca sa redenumesti skynet.sys modificat in skynet_amd64.sys. Desi sansele sa mearga sunt foarte mici, diverele pe 32 biti nu merg in XP64.
    Din pacate eu nu pot experimenta acum ca nu imi merge crack-ul ptr. activare si au expirat cele 30 de zile

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bbox
    Ce am vrut eu sa spun este ca degeaba copiezi fisierul skynet.sys modificat in drivers\ daca el foloseste in continuare skynet_amd64.sys original. Eventual incearca sa redenumesti skynet.sys modificat in skynet_amd64.sys. Desi sansele sa mearga sunt foarte mici, diverele pe 32 biti nu merg in XP64.
    Nu va jucati cu fisiere redenumite...ca o faceti pe riscul vostru....

    Quote Originally Posted by abrash43
    Sa inteleg ca nu este nici o shansa sa utilizez montura pe win 64bit?
    Nu esista nici o alternativa?
    Daca nu modifica MiBi SkyNet.sys..nu ai alterantiva..
    ..ai putea totusi incerca cu un Digibox Diseqc 1.2 pus intre ss2 si montura HH....el il foloseam acum vreo 3 ani pana m-am prins cum e cu driverele lui MiBi...pretul e modic..sub 1 mil...dar va trebui sa schimbi satelitul din telecomanda Digiboxului (asta dupa ce in prealabil ai memorat pozitiile satelitilor--procedura care iti scoate peri albi...pt ce de multe ori Digiboxul duce HHul la limitele extreme fara a avea posibilitatea sa-l opresti..doar scos din priza...)..dar odata ce le-ai memorat functioneaza OK...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  9. #9
    abrash
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    La acelasi lucru ma gandeam si eu Yanq, dar nu stiam exact daca ar functiona bine impreuna. In cazul asta sa inteleg ca as rezolva si alimentarea monturii care nu se va mai face din placa direct ci din pozitioner.
    Doar as mai vrea sa te intreb daca astii un model bun, pentru ca am citit despre SRT V50 - DiseqC 1.2 cum ca ar fi cam zgomotos (are un bazait) si nu stiu daca SRT P24 (cel mai ieftin model) ar fi ok si daca merita sau daca ar fi mai avantajos un alt model.

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by abrash
    La acelasi lucru ma gandeam si eu Yanq, dar nu stiam exact daca ar functiona bine impreuna. In cazul asta sa inteleg ca as rezolva si alimentarea monturii care nu se va mai face din placa direct ci din pozitioner.
    Doar as mai vrea sa te intreb daca astii un model bun, pentru ca am citit despre SRT V50 - DiseqC 1.2 cum ca ar fi cam zgomotos (are un bazait) si nu stiu daca SRT P24 (cel mai ieftin model) ar fi ok si daca merita sau daca ar fi mai avantajos un alt model.
    EU pe asta-l am..dar nu-l mai folosesc demult...nu face nici un zgomot...e silentios... rezolva si alimentarea...in lipsa de alternative e ieftin si bun..

    http://www.strongsat.ro/cumpara/digibox.htm
    http://www.strongsat.ro/produse/digibox.htm
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Yanq - asa e, mai exista si micul digibox
    El poate fi folosit si ca pozitioner in cazul in care cumpar un actuator?
    Si daca zici ca il mai ai, poate facem o afacere. Sunt disponibil sa il cumpar.
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by abrash43
    @Yanq - asa e, mai exista si micul digibox
    El poate fi folosit si ca pozitioner in cazul in care cumpar un actuator?
    Si daca zici ca il mai ai, poate facem o afacere. Sunt disponibil sa il cumpar.
    Nu,nu poate fi folosit ca si pozitioner..functioneaza doar cu monturi HH...

    ..ai aici schema http://www.strongsat.ro/produse/digibox.htm
    am vazut pe pagina de la Strong ca e doar vreo 730 mii...asa ca-ti recomand sa-l iei de acolo..ai garantie un an...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc mult in acest caz Yanq
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top